promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan, mintha Cserpes Laura nem viselne semmit odalent, de Szabó Ádám párja is imádja megmutatni a csodás testét – válogatás
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A két magyar lány, Cserpes Laura és Farkas Jennifer utána érkezik egy amerikai modell, aki szintén nem szégyenlős.

Cserpes Laura 2013-ban robbant be énekesnőként, amikor az „Élj pont úgy!” című szerzeményével az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogató műsorában egészen a döntőig jutott. A híresség életében sok minden megváltozott, miután pajzsmirigy betegséget diagnosztizáltak nála. Így újra meghúzta a határait, és több időt tölt a családjával. Csepres Laura még mindig gyönyörű, és egy Instagramon posztban meg is mutatta, hogy külsőleg viszont nem igazán fogott rajta az idő. Elővettük néhány dögös fotóját, köztük azt is, amikor a divatnak hódolva az énekesnő olyan bikinialsót vett fel, ami nem sok mindent takar.

Anno fél Magyarországot meglepte Szabó Ádám és Tóth Andi viharos szakítása, de azóta már mind a ketten új társ mellett igyekeznek megmutatni a romantikus énjüket. Szabó Ádám iszonyatosan szerelmes Farkas Jenniferbe, és annyi időt töltenek együtt, amennyit csak tudnak. Mind a ketten komolyan gondolják a dolgot, mivel már az esküvőre készülnek. Farkas Jennifer sokszor igyekszik bizonyítani a követőinek, hogy mennyire bombaformában van.

Végül a két magyar szépség után érkezzen egy külföldi modell. Aimee Cavaliere Miamiban él, de igyekszik bejárni a világot, és a villantástól sem riad vissza. Rajta is olyan tökéletesen áll minden bikini, mintha ráöntötték volna.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

[[cikk1]]

Ebben Dobó Kata és Evelin Stone után érkezik Ashley Serrano a kívánatos popsijával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás