promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes videó terjed a fradista Győzikéről, az FTC szurkolóján gúnyolódik az ország showmanje
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alig akartunk hinni a fülünknek, mikor meghallgattuk ezt az elfeledett videót.​

Gáspár Győző mindig képes valami olyat húzni, ami miatt az újságok címlapjára kerül. Az ország egyik legismertebb showmanjeként hosszú évek óta építi karrierjét. Pályáját a zeneiparban kezdte: Romantic nevű formációja a maga idejében formabontó volt.

A roma dallamvilágot jó érzékkel keverte popzenei és latinos elemekkel, és kiváló énekesnőket választott maga mellé Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi személyében. A csapatnak óriási sikere volt, számtalan arany- és platinalemez büszke tulajdonosai.

Győzike mostanában FTC rajongása miatt került a figyelem középpontjába. Az elmúlt időszakban gyakran posztolt közösségi médiás oldalain Fradi-sállal a nyakában a lelátokról képeket, és ez bizony nem mindenkinek nyerte el tetszését. A hétvégi Újpest elleni szuperrangadón a lila csapat drukkerei külön molinóval "készültek" a Fradi legújabb szurkolójának, aki pedig egy sálán lévő grafikával üzent vissza. 

Ha ez nem lett volna elég, a mérkőzés után az újpesti rapper, Curtis is meglehetősen durván szólt be Győzikének, aki azóta már pert is kilátásba helyezett. Éppen ezért döbbenetes ez a szinte már elfelejtett video egy 2003-as TV2-n futó műsorból, ami a Dalnokok Ligája néven futott.


A műsorban két zenekarnak kellett egymással párbajoznia, és egy ismert szám szövegét kellett átírni, és előadni meghatározott stílusban. Győzikéék a Carpe Diem zenekar Álomhajó című számát írták át, és a szöveg teljesen egyértelműen egy fradista férfin gunyolódik, olyan szövegekkel hogy "átkozott fradista férj, csorog a nyál, de zöld a vér" - a gúnyolódás központi eleme a férfi FTC-szimpátiája.

Ez valószínűleg kiváló muníciót szolgáltat majd azoknak, akik szerint Győzike csak egy divatszurkoló - azonban 20 év alatt az embernek megváltozhat a gondolkodása. Hogy ezt az érvet vajon az FTC régi szurkolói mennyire fogják elfogadni, az majd a jövőben kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás