promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Párharc kezdete előtt szakított Gáspár Győző: nem bírta tovább elviselni Beát
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megkérdezték Győzőt és Beát, őszintén elmondták az okokat.

Gáspár Győző és Bea már 31 éve segítik egymást jóban és rosszban. Ezen idő alatt voltak mélypontjaik, melyeket nem is titkolnak, harmadik fél és megcsalás is bekerült a képbe, azonban mindig visszataláltak egymáshoz, mert mint mondták: örök hűséget fogadtak és ebben teljesen egyetértenek. Társai és támaszai egymásnak, akik még a rossz időszakban is számíthatnak egymásra.

Most mégis hatalmas vita robbant ki közöttük, melyről őszintén nyilatkoztak: van egy különös szokása a házaspárnak, melyről egészen eddig nem esett szó, azonban rendszeresen megtörténik. Azt, hogy ezt eddig nem tudtuk róluk kifejezetten érdekes, hiszen gyakorlatilag magánéletük minden pillanatát rögzítette a kamera és ez eddig mégsem látott napvilágot.

Ha nagyon összeveszik a házaspár, akkor szakítanak. Nem, nem mi írjuk így, ők maguk használták ezt a szót és legutoljára vasárnap történt akkora csörte, hogy Győzike rögvest cuccolt és elhagyta Bea asszonyt. Ilyenkor szeret borsot törni felesége orra alá: összeszedte két imádott lányát és mindenféle mókás helyekre vitte őket, ahol természetesen rengeteget fotózkodtak, ezzel szerette volna megmutatni volt kedvesének, hogy milyen jól érzik magukat nélküle. Bár holmijaival együtt távozott a családi fészekből, végül jobb belátásra tért és szerdán hazaköltözött, azóta tehát ismét szent a béke, a következő szakításig.

Győzike elmondása alapján Bea asszony idegesítette fel és nem bírta tovább elviselni, ezért döntött amellett, hogy bedobja a törölközőt. Egyébként lehetséges, hogy ez a hosszú házasságuk titka: így a veszekedés nem tud elfajulni, hiszen ha az egyik fél távozik, akkor ugye nincs kinek rikácsolni.

Az biztos, hogy ezzel a habitussal a TV2-n hamarosan elrajtoló Párharc, melynek a szereplői lesznek, rengeteg vidám és megdöbbentő pillanatot tartogat majd.

Ilyen házastársi perpatvarok után furának is tűnhet az az érzelgős kép, mellyel a családfő köszöntötte a feleségét, csodálatos szavakat intézett Beához. Igaz, abban hogy 30 vagy 31 éve tart a lamúr nem tudtak megegyezni, de talán ez az apró nézeteltérés még nem lesz válóok.

A fényképet ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Forrás: ripost.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás