promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
80 milliós luxus versenyautóval lepte meg magát a népszerű mulatós sztár, Magyarországon gyakorlatilag nem kapható ez a modell
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemrég igazán izgalmas poszt jelent meg az Instagramon, ennél nagyobb flexelést biztos nem látsz ma.

Győzike lepte meg magát egy vadonatút luxusverdával. A kocsi színe meseszép kék és jól kikockázva a képeket megpróbáltuk beazonosítani, hogy mi is lehet ez a csodamasina. Alpos nagyítás után szinte teljesen bizonyos, hogy megtaláltuk a pontos típust: egy McLaren 570S Spider. Természetesen a típus után a második dolog, amire rákerestünk, az az ára és az elérhetősége volt.

Magyarországon gyakorlatilag lehetetlen beszerezni, valószínűleg a nagyobb luxusautó szalonok rendelésre beszerzik. Az is lehet, hogy Győzike egy luxusautó kiállításon fedezte fel ezt a szépséget, korábban ugyanis ilyen eseményekről is posztolt, előszeretettel látogatja az ilyen jellegű rendervényeket.

Használt autó oldalakon találtunk belőle néhányat, azonban minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nem jön szembe az utcán. Az ára nagyjából 200.000 Euró, ami Forintra átszámolva 77-78 millió Forint.

Természetesen nemcsak a gyönyörű külső miatt ennyire borsos az ára, a belső felszereltsége is minden igényt kielégít. Az autót árusító hivatalos weboldalon az is feltűnik, hogy lehetőség van egyedi igények alapján összerakni az autót, valamint, hogy ez a fajta cabrio behúzható keménytetővel kerül le a gyártósorról. 

Győzike a tőle megszokott lazasággal vezeti az autót, papucsban és egy póló rövidnadrág kombinációban, a kép mellé fűzött kommentje azonban arról árulkodik, hogy régi álma vált valóra ezzel az autóval:

Az élet nem egy küldetés, hanem egy utazás, és néha a nehezebb úton kell haladni, hogy eljussunk oda, ahova akarunk.

A kommentszekció gyakorlatilag felrobbant, rengeteg szívélyes kommentet kapott a Romantic exénekese és bár a legtöbben irigylik a járgányt, azért döntő többségében gratulációkat lehet olvasni.

Az autót természetesen ki is próbálták, még laikusként is el tudom mondani, hogy szépen gyorsul a kicsike. Olyannyira, hogy Győző véletlenül egy laza 25 kilóméter/óra sebességgel túllépte a megengedett határt (115-öt mutatott a sebességmérő). Valószínűleg a felfokozott érzelmi állapot okozta boldogság miatt feledkezhetett be ennyire a vezetésbe, reméljük, hogy nem túl gyakori ez a fajta szabálysértés, mivel ezt a rendőrség egyre szigorúbban bünteti.

Itt nézhetitek meg az autót és képzelhetitek oda magatokat Győzike mellé az első próbakörre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás