promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Andy Vajna egy luxusautóval üzent a túlvilágról Vajna Timinek?
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea hisz a jelekben, a mostani történések pedig még talán a szkeptikusokat is meggyőzik.

A világhírű magyar producer, Andy Vajna 2019. január 20-án, 74 éves korában hunyt el Budapesten. Jóval fiatalabb özvegye, Vajna Tímea azóta is gyászolja őt a szíve mélyén, hiszen állítólag nagy szerelem volt az övék, hiába támadták őt rengetegen azzal, hogy csak egy aranyásó, aki csupán a pénzéért van együtt a filmkészítővel – akitől amúgy elvileg elképesztően sok pénzt örökölt.

Vajna Timire azóta már újra rátalált a szerelem, és elvileg jelenleg is az esküvőjére készül, miközben a világ legszebb helyein jár. Nemrég például a gyönyörű St. Tropez-ba látogatott el, de még itt sem feledkezett meg szeretett Andy Vajnájáról, hiszen a producer ma ünnepelné a 78. születésnapját, Vajna Tímea pedig egy megható képpel emlékezett meg róla Instagramon.

Vajna Tímea úgy hiszi, hogy Andy Vajna a halála utána is vigyáz rá, ráadásul most olyan jelbe ütközött az üzletasszony, ami ismét megerősítette benne ezt a dolgot: St. Tropez-ban látott egy csodás Lamborghinit, ami amúgy a kedvenc kocsija, ráadásul a rendszáma AV 0740 volt – vagyis AV, mint Andy Vajna, a 74 pedig arra utalhat, hogy 74 esztendősen hunyt el 2019-ben.

Ez valóban elég érdekes, és teljesen érthető, hogy Vajna Timi miért vélte jelnek a dolgot, hiszen tényleg több, mint furcsa, hogy ennyi árulkodó kis nyomba ütközött, amik mind arra utalhatnak, hogy Andy Vajna tényleg fentről egyengeti egykori szerelme útját, és mindig vigyázni fog rá – de persze mivel nem mindenki hisz az ilyesmiben, így könnyen lehet, hogy csupán a véletlen műve az egész.

Vajna Tímea szerencsére már kicsit túl tudott lendülni Andy Vajna elvesztésén, és próbálja kiélvezni az életet, ahogy csak tudja – sőt, még szexi fotókat is szokott posztolni magáról, amikkel általában hatalmas sikert arat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás