promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan közös fotó került elő Andy Vajnáról és Vajna Timiről, amit még biztosan nem láthattál
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Timi és egykori férje anno sokszor tűntek fel egy kutyaotthonban.

Vajna Tímea úgy döntött, hogy készen áll a továbblépésre, így szerelme, ifj. Ráthonyi Zoltán el is jegyezte őt. A gyémántgyűrű akkor került fel Timi újára, amikor a California-i Montecito-ban nyaraltak a szerelmével.

Timi anno azt írta Instagramon, hogy fáj neki a dolog, és mindig szeretni fogja Andyt, de az élet nem állhat meg, és újra boldog akar lenni, valamint családot szeretne alapítani.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy mikorra tervezik az esküvőt.

Az biztos, hogy Andy Vajna özvegye rengeteget gondol az egykori férje. Nem is tagadja, hogy ő miatta emelkedhetett fel, és rá is van tetoválva egy „V” betű a csuklójára, amivel az egykori filmproducerre emlékezik.

Most egy régi közös fotó került elő róluk, amit a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány osztott meg.

„Ez annyira, de annyira jellemző Rád! Ha újságíróként kereslek, soha nem válaszolsz. De amikor a két öreg kutyánk horror műtétjéhez kértem Tőled segítséget, egyből léptél! Mert ha egy állat bajba jut, Rád számíthat! Ma megérkezett az adományod, köszönjük szépen!”

- írta a posztban az állatotthon egyik munkatársa, aki hozzátette, hogy Andy Vajna és felesége sokszor megfordult náluk, hogy segíthessen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás