promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő luxusautójától mindenkinek leesik az álla, többmilliós álomverdával jár a sztárséf
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően szép autója van Rácz Jenőnek, ezt mindenkinek látnia kell.

A Konyhafőnök című műsornak köszönhetően az egész ország megismerhette Rácz Jenőt, akinek szinte legendák zengenek az ételeiről, rengeteg sztár imádja a főztjét. 2020-ban egy egészen új oldalát is láthattuk a sztárséfnek a képernyőt a Nyerő Páros 4. évadában, amit sikeresen megnyert a szerelmével, Rácz-Gyuricza Dórával – azóta már összeházasodtak, és megszületett az első gyermekük is.

Rácz Jenő boldog házasságban él a szerelmével, akivel nagy örömmel nevelik a kislányukat. Az étterme is nagyon jól megy állítólag, vagyis ezek alapján szakmai és magánéleti szempontból sincs oka panaszkodni, megvalósította már szinte az összes álmát.

Kizárólag minőségi alapanyagokból és összetevőkből készíti az ételeit Rácz Jenő, aki érthető módon mindenből a legjobbat szeretné – ez pedig természetesen arra is kiterjed, hogy milyen kocsival jár, így nem meglepő, hogy egy csodálatos autót szerzett magának, ami után szinte biztos, hogy mindenki megfordul az utcán.

„Mindig a tökéletességre törekszem, legyen szó a hivatásomról, vagy az életem más területeiről. Éppen ezért nem is eshetett volna másra a választásom, mint a 435 lóerős Mercedes-Benz E 53 AMG 4M+ Cabrio modellre!”

– írta Rácz Jenő a közösségi oldalán.

A sztárséf büszkén meg is mutatta a követőinek a méregdrága csúcsverdát, amiről sokan csak álmodozhatnak, vagy még azt sem mernek. Igazán jó ízlésre vall, hogy ilyen járművet választott magának Rácz Jenő, hiszen valóban egy minőségi, fantasztikus modellről van szó, amivel minden bizonnyal nagyon elégedett, és azóta is nagy örömmel használja – még Schobert Norbi felesége, Rubint Réka is gratulált neki az új szerzeményhez.

Így néz ki Rácz Jenő csodálatos autója:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy érdekes interjút Rácz Jenővel és a feleségével, Rácz-Gyuricza Dórával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás