promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz-Gyuricza Dóra úgy szaggatja a nokedlit, hogy a kivillanó popsijára már alig tudunk figyelni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő csodálatos felesége nemcsak gyönyörű, hanem a sztárséfhez méltó feleségként a konyhában is remekül megállja a helyét.

Rácz-Gyuricza Dóra igazi pozitív női példakép, nem véletlen, hogy Magyarország egyik elismert véleményvezérévé nőtte ki magát és már nemcsak a sztárséf feleségeként, hanem női ikonként és édesanyakánt is példásan helyt áll.

Sosem volt híve a megjátszásnak és médiaszereplőtől szokatlan módon mindig önmagát adta és nem szégyellte megmutatni olykor a gyengeségeit sem.

Szégyenkezésre azonban semmi oka, hiszen a friss fotóját elnézve senki nem mondaná meg róla, hogy alig egy évvel ezelőtt még áldott állapotban volt.

Egy hete rakta ki friss fényképét, amelyen egyszerre két dolgot is megcsodálhatunk: egyrészt a fantasztikus ruháját, másrészt a bombasztikus alakját, amelyre nyugodtan mondhatjuk, hogy ilyen jó formában még sosem volt a sztáranyuka.

Pki0nsi4y18&t=4s

Azonban ha úgy adódik a kezét sem fél bepiszkolni és a ma olyan divatosnak tartott abszolút nőiségmérő feladatot is simán megugorja: fantasztikus nokedlit tud készíteni. Tehát már két dolog miatt is irigyelhetjük a férjét, aki valószínűleg otthon néha leteszi a fakalanalat és átadja a terepet Dórinak.

Egyébként Jenő felesége mindig szívesen nyilatkozik és minden szavából süt az életigenlés a pozitív hozzáállás. Nem volt ez azonban mindig így, mint oly sok nőt, őt is elbizonytalanították néha a testi adottságai.

Ehhez a fotóhoz például még a kislánya születése előtt az alábbiakat írta:

Durva, hogy mennyit tanít engem a terhességem.. döbbenten nézem vissza a képeimet, hogy ÉN ILYEN VOLTAM⁉️ azta.. volt baj a fejemben rendesen… testképzavar a tetőfokon
Pedig őszintén azt hittem rendben voltam magammal a nászúton, életem legboldogabb napjait éltem meg, de emlékszem néztem ezt a képet, hogy háát..
Cici az nincsen a derekam meg lehetne kisebb..
Namost jól megráznám az akkori Önmagam
Mikor lesz elég⁉️ amikor már mindenki ugyanúgy néz ki, mintha gyártósorról érkeztünk volna a világba? Vékony derék kerek popsi kerek cickók vastag száj keskeny orr stb….
Annyira felnéztem mindig is az egyéniségekre egyedi külsővel, de az én agyamat is megfertőzte a socialmedia⁉️
Köszönöm kislányom, hogy még meg sem érkeztél, de már megmutattad, hogy akkor és most is jó vagyok úgy, ahogy vagyok, mert folyamatosan fejlődök
#szeresdmagad

A fenti fotó láttán is azt kell mondanunk, hogy már akkoriban is mesezsép külsővel rendelkezett a bájos influencer, mostanában viszont valóban ragyog. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás