promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyűlöletcunami zúdult a Farm VIP-re, a nézők tömegesen támadják a népszerű műsor egyik versenyzőjét
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Farm VIP nézői teljesen kiakadtak.

A héten indult el a Farm VIP új évada a TV2-n, de a nézők máris kipécézték maguknak az egyik versenyzőt. Valóságos gyűlöletcunami zúdult Rékasi Károlyra, akivel többen nem igen szimpatizálnak nemcsak a nézők, de a játékosok közül sem. Bár a színész éppen most adta fel a vezető pozícióját, ettől függetlenül továbbra is támadják őt.

A nézők szerint Rékasi Károlynak van egy elviselhetetlen stílusa, és egymaga képes rombolni a hangulatot, egyedül tönkre tudja tenni az egész műsort. A Farm VIP közösségi oldalán megszámlálhatatlan komment olvasható azzal kapcsolatban, hogy az emberek mit kifogásolnak a sárga csapat versenyzőjében.

„Annyira elviselhetetlen stílusa van...ha valakinek nem az a véleménye, mint neki akkor besértődik. Lesz még gond a sárgák között...bár mindig elmondják ők mennyire igazi csapat”

„Kezdem megérteni Encit. Pedig Karcsi volt a kedvencem. De ezt nem bírnám”

„Nem tudom, hogy Détár Enikő hogy bírta hosszú évekig elviselni Rékasit. Mindenesetre meghajolok előtte. Ő egy kibírhatatlan ember. Itt is csak mérgezi a levegőt”

„Szerintem is haza kell mennie. Ez egy játék és nem dráma. Meg a többieknek is elveszi a kedvét”

Persze olyan is volt, aki a védelmébe vette Rékasi Károlyt. Akadt például egy néző, aki azt mondta, hogy ha majd a fiatal generáció megcsillogtatja, mit is tud a modern eszközök nélkül, akkor majd bele lehet állni egy idősebb emberbe.

„Majd ha a Z generáció letesz valami értelmeset, nem csak szájjal, akkor lehet egy tapasztalt 60-as embert lehurrogni.. Élvezik hogy piszkálják. Jól tette hogy hátra lépett. Ott a lehetőség, nem csak dumálni, dolgozni!! Két kézzel! Nincs klaviatúra, nincs szintetizátor, tessék. Okostojások”


Persze nem Rékasi Károly az egyetlen, aki úgymond szúrja az emberek szemét. Lakatos Levente is kihúzta a gyufát egyes nézőknél

„Lakatos azzal a bánatos ábrázatával csak kötekedni tud. Olyan mint akinek apját, anyját megölték! Még egyszer sem bírt egy mosolyt elengedni. Nagyon unalmas már az örökös okoskodása!”

És ha nem lenne elég a drámázásból, akkor a következő adásban éppen Rékasi és Lakatos Levente fog kicsit egymásnak feszülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás