promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszalépett a Farm VIP versenyzője, Rékasi Károly nem bírta tovább
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rékasi Károly döntését az esti adás előtt közölte a TV2.

Rékasi Károly rövid időn belül a Farm VIP idei évadjának egyik legmegosztóbb szereplője lett. A nézők szerint a színész most is csak egy szerepet játszik a kamerák előtt, mégpedig Bartha Zsolt szerepét, akit hosszú éveken keresztül a Barátok köztben alakított. A TV2 nézői nem szimpatizálnak azzal, ahogy Rékasi Károly játszik és - ahogy ők mondják - előadja a hattyú halálát, ugyanakkor azon a véleményen vannak, hogy egyáltalán nem való vezetőnek.

Nos, úgy tűnik a színész is ráébredt arra, hogy ez neki túl nagy falat, ugyanis a TV2 még a Farm VIP csütörtöki adása előtt közzétette a videót, amiben azt láthatjuk, hogy Rékasi Károly visszalépett, lemondott a vezetői pozícióról.

Az alábbi adásrészletben a színész tudatja játékostársaival, hogy miért döntött így.

„Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, akik tegnapelőtt mellettem voksoltak, de én úgy látom, hogy nem én vagyok ennek a csapatnak az őrsvezetője, munkavezetője, bármilyen vezetője, segítője. Én ettől a pillanattól kezdve, hogy kitrappoltam a levélért, szeretnék nagyon jó katonája lenni ennek a csapatnak, de nem a vezetője”

Rékasi Károly szerint a sárga csapatnak egy erősebb vezetőre van szüksége, és ő egyáltalán nem alkalmas erre a feladatra. A TV2 kamerája előtt később kifejtette, hogy joggal érezte úgy, hogy le kell mondania a pozícióról, ugyanis ha ennyi kifogás merül fel a vezetői stílusával szemben, akkor nem szabad tovább vinnie a csapatot, hanem egy olyan embernek kell átadnia, aki mindenkire oda tud figyelni, miközben ő maga is ezerrel tud dolgozni; tehát rendelkezik azokkal a képességekkel, amivel a színész - saját bevallása szerint - nem.


A TV2 ugyanakkor egy másik adásrészletet is közzétett, amiben Demcsák Zsuzsa közli a versenyzőkkel, hogy egy olyan dolog fog következni, ami még korábban nem történt a Farm VIP-ben. Ez pedig a rablás. De hogy mi is ez pontosan, az az alábbi videóban, illetve az esti adásban kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás