promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 csúnyán átverte a nézőket a Farm VIP-vel, tömeges felháborodás tört ki a csatorna miatt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 alaposan félrevezette a nézőket.

Hétfő este elindult a Farm VIP új évadja a TV2-n. A csatorna az utolsó pillanatban változtatott az esti menetrendjén, ugyanis úgy volt eredetileg, hogy hétfőn nem lesz képernyőn a Párharc, azonban a TV2 végül mégis úgy határozott, hogy késő este műsorra tűzik Stohl Andrásékat. Ez a műsorváltozás azonban nem módosított a Farm VIP kezdésén, ugyanúgy 19:55-től volt meghirdetve, tehát a nézők ehhez is tartották magukat.

Tömeges felháborodást is okozott, miután az emberek azzal szembesültek, hogy a TV2 csúnyán átverte őket a kezdéssel. Ugyanis, aki 19:55-kor a csatornára kapcsolt, azt láthatta, hogy a Farm VIP első adása már javában megy. Azonban nem csak a kezdéssel, hanem a befejezéssel is félrevezették a csalódott nézőket.

„A TV2 19 óra 55-re írta a kezdést, de előbb kezdte!! 53-kor már javában ment.. Most akkor mikor is kezd?”

„És 22:45-re írták a végét, 22:25-kor már befejeződött. Ezt sem értem...”

„Én is lemaradtam”

- írták a kommentelők, de olyan is akadt, aki azt mondta már az első adás után, hogy az RTL-en Az árulók című krimi-reality sokkal jobb és élvezhetőbb.


A nézők egyelőre nem sok játékossal szimpatizálnak a Farm VIP idei szereplői közül: Bíró Ica és Rékasi Károly azóta is kapja az ívet a közösségi oldalakon. A nézők szerint Rékasi még mindig túlságosan benne van Bartha Zsolt szerepében, akit annak idején oly sok évig a Barátok köztben játszott, míg mások szerint mentális betegsége lehet a színésznek. Leginkább a Szabyesttel való vitája miatt alakult ki ellenszenv a nézőkben.

„Rékasi remélem minél előbb haza húz”

„Ki a bánatos tököm hívta ebbe a műsorba ezt a 100 színű ideg gyenge Rékasit?? Ez az évad a leggázabb már ami a szereplőket illeti....A lehető legrosszabb ötlet volt a Rékasit hívni...pffff”

„Szóljon valaki Rékasinak, hogy már nem kell Bartha Zsolt figurát hoznia. Bár valamelyest beárnyékolja a kemény fiú feellinget, hogy egy számolási feladaton elsírja magát”

„Szegényke. Olyan mintha mentálisan nem stimmelne nála valami”

- csupán néhány példa a megszámlálhatatlan mennyiségű komment közül.


Azt is megmosolyogták a nézők, hogy a játékosok közül többen is kikérték maguknak, hogy pottyantós vécében kell intézniük a dolgaikat. Balogh Edina és Polgár Tünde is rossz szemmel nézte, hogy ilyen körülmények között kell lenniük több héten keresztül.

Persze felmerül a kérdés, hogy mégis mit vártak, mi fogja várni őket egy farmon?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás