promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Utolsó pillanatban szólt a TV2 a műsorváltoztatásról, rengetegen maradhatnak le a kedvenc műsorukról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Farm VIP mi maratoni hosszúságú adása miatt úgy volt, hogy Stohl András és a Párharc pihen egy napot. Az utolsó pillanatban azonban meggondolta magát a TV2.

Az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát! a múlt héten véget ért, az ex-kajakos páros, Tóth Dávid és Kucsera Gábor nyerték a 10 millió forintos főnyereményt. A hétköznapi főműsoridőt a következő hetekben a Farm VIP 4. évada fogja kitölteni, amiben újabb celebek versenyeznek majd egymással a milliós fődíjért, és ugyancsak rendhagyó környezetben.

A Farm VIP-ben viszont nem a nagyvilágban kell helyt állniuk mobiltelefon, internet vagy készpénz nélkül, hanem Zsolti gazda farmján kell megbirkózniuk a nomád körülményekkel és a gondjaikra bízott haszonállatokkal.

A botcsinálta gazdáknak különböző akadályokon és kihívásokon kell átverekedniük magukat, a TV már elérhetővé is tett néhány adásrészletet a mai adásból. Sok celebet teljesen új oldaláról ismerhetünk majd meg, hiszen ezek a feladatok mindenkiből kihozzák a valódi énjét.

A jelenet alapján Szabyestnek már most rögtön oda lehetne ítélni a világ legfurcsább nevetőgörcsének járó tiszteletbeli díjat.

Ennél azért tartogat majd nagyobb izgalmakat is a műsor, lehet Demcsák Zsuzsa valóban nem túlzott a reggeli Mokkában, mikor azt mondta, hogy a sztárok hiába nézték vissza a korábbi évadokat, arra egyszerűen nem lehet felkészülni, ami itt várja őket. Lehet az ember ökölvívó, szépségkirálynő, modell, színművész, youtuber, üzletasszony, énekes, vagy testépítő, az elektomos áram hiánya és a pottyantós WC alaposan próbára teszi a celebeket.

Rékasi Károly például teljesen összetört, nem tudta visszatartani a zokogását, és nekünk ötletünk sincs, hogy mi történhetett. Tom Cruise magyar hangját azért ritkán látni ilyen helyzetben.

A Farm VIP minden hétköznap 19:55-kor fog kezdődni.

Demcsák Zsuzsa már elárulta, hogy rögtönn nagy bonyodalmakkal fog indulni a műsor, ami minden korábbinál hosszabbnak és fordulatosabbnak ígérkezik. A műsor készítői egy dupla hosszúságú évadpremierrel nyomatékosították, hogy mennyire nagy reményeket fűznek a műsorhoz, ezért sokáig úgy volt, hogy a Párharc hétfőn nem is kerül adásba. 

A csatorna azonban az utolsó pillanatban meggondolta magát, és hétfőn mégis műsorra tűzi a Párharc legújabb adását 22:45-ös kedési időponttal.

Párharc eddig is a főműsoridős realityk után került képernyőre 21:35-kor, és ez a jövőben is így lesz, ma azonban több mint egy órával később fog kezdődni Stohl András műsora, és aki nem figyelt, az könnyen lemaradhat az adásról, ami a nézettségi statisztikák alapján az egyik legnépszerűbb műsor most a kereskedelmi tévék kínálatában. A műsorváltozásról szóló beharangozót itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás