promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa elszólta magát: Elárulhatta a Farm VIP legnagyobb fordulatát?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolt a reggeli Mokkában rántotta le a leplet a negyedik évad fordulatairól.

Az Ázsia Expressztől el kellett búcsúzni a múlt héten, de műsorsáv nem marad üresen, a helyére érkezik Demcsák Zsuzsa és a Farm VIP 4. évada. Ezzel kettőt ütünk egy csapásra, hiszen a konkurencia farmos formátuma, a Házasodna a gazda is a múlt hétvégén ért véget, bár az valójában egy párkeresős reality, a Farm VIP-ben viszont valóban fontos szerep jut a gazdaságnak és szerény körülményeknek.

Demcsák Zsuzsa reggel a Mokkában járt promózni a műsort, és vitte magával Gáspár Zsoltit is, aki újfent bizonyította, hogy roppant szórakoztató figura. A gazda és a műsorvezető az új évaddal kapcsolatban árult el érdekes dolgokat, miközben ügyeltek rá, hogy túl konkrét információkat azért ne kotyogjanak ki. De sikerült nekik? Nem teljesen.

Demcsák Zsuzsa egy ponton figyelmeztette is Orosz Barbara és Pachmann Péter műsorvezetőket, hogy ne kérdezzék a gazdát a műsorról, mert mindent kikotyog.

A győztesről nem lehet beszélni, ugye?

- teszi alá ironizálva a lovag Gáspár Zsolt. Zsuzsa azt ígéri, hogy ez lesz minden idők leghosszabb, és fordulatokban leggazdagabb Farm VIP évada, ez utóbbit pedig már rögtön az elején látni fogjuk, hogy mit is jelent.

"Rögtön egy tagcserével fog indulni az adás!" - árulja el Zsuzsa. 

"Húha, ott lesz egy kis probléma" - folytatja a cinkostárs szerepében Zsolt gazda.

Ez talán a kelleténél egy hajszálnyit több információ volt, de sikerült felcsigázni, hogy mégis ki lehet az? Ez azt jelenti akkor, hogy a plakátokon pózoló hírességek egyikétől rögtön megszabadulunk?  Elég érdekes névsort sikerült összerakni a műsor készítőinek, néhány indulóról már most biztosra veszi mindenki, hogy nem bír ki egy napnál többet, de biztos érnek majd meglepetések - Demcsák legalábbis nagyon nagyon ígérkezik. Mi is reméljük, hogy nem ez lesz a Farm VIP legnagyobb fordulata.

Az biztos, hogy Polgár Tünde már rég elnyerte Zsolt szimpátiáját, mert a műsorban többször is szóba hozza az egykori luxusfeleséget. A műsorból azt is megtudjuk, hogy Kiszel Tünde lányának is sikerült megjegyezni a nevét, de a versenyzők között köszönthetünk még olyan ismert neveket, mint Balogh Edina a megboldogult Rékasi Károly és Barátok köztből, itt lesz Bíró Ica és Szabyest is, csakhogy a korskála két végletét említsük.

A teljes adást a ebben a videóban tudjátok végignézni:

Itt pedig egy kis ízelítő a bonyodalmakból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás