promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Főműsoridőben pervezkedtek az RTL sikerműsorában, ráfagyott a szereplő arcára a mosoly az arcpirító mondatoktól
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon mélyre süllyedt az RTL azzal, hogy ezt benne hagyták a műsorban?

Nem könnyű a gazdák élete, főleg ha párválasztásról van szó. Legalábbis egészen elképesztő, hogy a Házasodna a gazdában mit össze nem bukdácsolnak ezek a jóemberek. Miután József Gazda kikosarazta Böbét az arajelöltek közül, Kriszti és Timi örülhetett, hogy egyikőjüket igazi álomrandira viszi, de ekkor olyasmi következett a műsorban, amire sem a játékosok, sem a nézők nem voltak felkészülve.

Pontosabban a nézők lehet, hogy felkészültek, amennyiben látták az adás promóját, amiben az RTL nem dugdosta a grandiózus jelenetet. A csatorna úgy tűnik, obszcén pillanatokkal próbálta a képernyő elé ültetni az embereket:

József gazda nem szemérmeskedett, rögtön rávágta mire vágyik, ami igencsak rosszul adta ki magát. Olyan hirtelen került elő a P betűs szó, hogy Kriszti zavarában azt se tudta mit szóljon a nem éppen romantikus invitálásának.

"Testet is akarok. Nem viccelek. Olyan testet szeretnék, aki az enyém, én vagyok, akit dédelgethetek, akit nagyon szerethetek."

- fűzte tovább gondolatait a gazda. Kriszti itt azért már felcsattant, nem tudta mire véli a helyzetet, most akkor kincset, szerelmet, vagy puncit keres-e a József gazda? Kriszti ki is viharzott a birtokról, ám végül gyorsan leülepedtek benne a történtek, és visszafordult, hogy megmondja mennyire nincs ez így rendben. Íme a szóban forgó adásrészlet:

"Tudod mit láttam benned? A tiszta lelkedet."

- vallotta be Kriszta. Lett volna József gazda királynője, de a házvezetőnő szerepére egyáltalán nem vágyik. Ha csak arra kell neki, akkor jó pénzért talál másokat is, ez az egész roppant megalázó egy nő számára. Kriszta elmesélte az esetet Timinek is, ezúttal nem a vetélytárs, hanem a bajtárs szólt belőle:

Kriszta is szörnyülködve fogadta az esetet, egy nőt valóban nem lehet egyszerűen csak "lepuncizni".

A gazda hoppon maradt, mert ezek után már senkit sem érdekelt a pénze és az álomutazása. Bár nem úgy indult, hogy ebből valami jó dolog sülhet ki, végül mégiscsak tanulságos eset kerekedett az RTL műsorából.

A gazda Nádai Anikótól kért segítséget, pontosabban engedélyt, hogy akkor Böbét vigye el az útra, és Anikó megszánta a férfit, így Böbe örülhetett a végén. Igaz, ő nem tudta, hogy ennek milyen ára volt. József gazdát lehetne mentegetni, hogy ő csak megpróbált őszinte lenni, de ez így ebben a formában valóban vállalhatatlanra sikerült, nagyon rossz bizonyítványt állított ki saját magáról.

Ő is érezhette ezt, mert mikor Anikónak meséli a történetet, már szemérmesen csak "női alsószervet" mond. Anikón is látszik, ahogy arcára fagy a mosoly, de erősen tartotta magát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás