promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még el sem indult a Házasodna a gazda új évada, de máris hatalmas ellenszenvet váltott ki a magyarokból 2 szereplő benne
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gigantikus szitokcunamit kapott a nyakába az RTL gazdás társkereső műsora, pedig még adásba se került.

Még csak ma indult az RTL képernyőjén a Házasodna a gazda című társkereső reality-műsor, melyben gazdálkodók és földművesek keresik életük szerelmét, de a közösségi oldalakon máris valdódi szitokcunami árasztotta el a műsor két új szereplőjét. 

A megosztó tévéműsor már a hatodik évadával jelentkezik, ezúttal is Nádai Anikó a műsorvezető, és a műsorban való szereplésre ezúttal is sokan vágytak. Persze nem lehet amellett elmenni, hogy ez is egy reality jellegű műsor, tehát mind az összes többi ilyen show esetében pl. (Való Világ, X-Faktor, Az álommeló, A Nagy Ő) nem kell mindent elhinni és komolyan venni, ami a képernyőn történik. A műsorban szereplő karakterek sokszor azért vannak ott, hogy szándékosan konfliktust generáljanak, vagy bármiféle megbotránkoztatást, hiszen ezek tartják fenn a nézők figyelmét a kereskedelmi televíziózás világában. 

A Facebookon már jó ideje megy a Házasodna a gazda új évadának promója, és ma este a szerelmet kereső gazdák is végre bemutatkoznak. Azonban róluk még olyan sokat nem tudni, a külsejükön kívül, így arra, hogy róluk mi jön majd le a személyiségükről a képernyőn keresztül, és milyen nézői véleményeket kapnak majd, arra még ma este 19:35-ig várni kell. 

Viszont az RTL mutatott már két olyan szereplőt is, akik ismerősek lehetnek az ötödik évadból. Ők az egyszerű észjárású Laci és Lajos, akik Zsolt gazda segítői voltak az előző évadban. Egy rövid kisfilmben éppen egy táblával szerencsétlenkednek, és ez a pár másodperc elég is, hogy lássa a néző, nagyjából ők a Házasodna a gazda Gáspár Zsoltijai. 

Sokak szerint a két figura, annyira furcsa, hogy már akkor ők vitték a showt, nem csoda, hogy az RTL vissza is hívta őket a képernyőre. Ők lesznek a bohócok a gazdák komoly pillanatai között, akik a nézők szórakoztatásáért fognak felelni. (Panem et Circus= Kenyeret és cirkuszt a népnek), ahogy már az Ókori Rómában is tudták. 

A kommentelők közt már sokan felismerték a két szereplőt, és ki is fejtették változatos véleményüket róluk.:

"Ezt a ket majmot minek futattják????"

Majd jött a sokatmondó válasz:

"Mert a többi majom se ért többet."

"Ez a két pali a legjobb, ők csinálják a műsort!!!!!"

"Kettő fogyatékos. Most ők a sztárok."

"Vidám húsvét elé nézünk, sokat fogunk röhögni." 

-írták a nézők a Facebookon. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás