promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Megérkezett a csöves kommandó” - beszólt a nézőknek Az álommeló arrogáns kiesője, aki a Vízkirállyal is tiszteletlen volt
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megszivatta a versenytársait, aztán Balogh Leventével is tiszteletlen volt Az álommeló arrogáns kiesője, aki később a nézőknek is beszólt a közösségi médiában.

Mikor az RTL meghirdette a jelentkezést Az álommeló-ba, még mi is abban reménykedtünk, hogy ez a műsor méltó hiánypótlója lesz a Cápák között-nek, aminek épp a napokban ért véget az 5. évada. Aztán az első adása után rögtön bebizonyosodott, hogy ez is csak egy a sok-sok megrendezett reality közül, amiben a szereplők úgy ugrálnak, ahogy a készítők akarják.

Bár a nagybetűs marketingszövegben jól néz ki, hogy a hazai Vízkirály, Balogh Levente az elnöki asszisztensét keresi, de elnézve a castingok során gondosan összeválogatott friss diplomás és feltűnési viszketegségben szenvedő bazári majmokat, kizártnak tartjuk, hogy a nemzetközi márkaépítés mestere bármelyikükkel is jól járna; mi legalábbis nem szívesen bíznánk rá egyikőjükre sem nemhogy egy cég, de egy sarki kocsma vezetését sem.

Az eddigi két adás során bebizonyosodott, hogy az egy évre szóló, határozott idejű, bruttó 3 millió forintos fizetéssel járó munkára jelentkezett személyek egyelőre képtelenek arra, hogy elnavigáljanak egy hatalmas céget, hiszen már az is kifog rajtuk, hogy eladjanak néhány szál virágot. A műsorban tisztán látszik, hogy senki sem használja az eszét, mindenki megy a saját feje után, és mindenki át akar gázolni a másikon - ami valahol érthető, hiszen ez mégicsak egy verseny, aminek egy győztese lehet.

Mint minden reality műsornál, természetesen itt is fontos, hogy valahogy lekössék a nézők érdeklődését, ezért szükségesek a feszültségek és a heves viták. Az ügyeletes botrányhős szerepét most Márknak kellett magára vállalnia, akin látszólag teljesen kifogott egy pofonegyszerű feladat: megtalálni 10 autót egy olyan játékban, amiben nincs időkorlát.


Ezt ő maximálisan ki is használta, kényelmesen sétálgatva bámészkodott az autók között, és próbálta azt a látszatot kelteni, mintha dolgozna. Egy idő után Balogh Levente segítői megkérdezték tőle, hogy feladta-e a játékot, vagy kívánja-e folytatni. Ez a kérdés vagy túlmutatott Márk értelmi szintjén, vagy szándékosan szivatott és hergelt mindenkit, mert az is hosszú percekbe telt, mire el tudta dönteni, mit is akar csinálni. Utána még kemény háromnegyed óráig csinálta a semmit, ami idő alatt a versenytársai többször is odamentek hozzá azzal a kéréssel, hogy adja fel a játékot.

„Most azt hiszed, összesz*rom magam egy taknyos gyerektől?”

- küldte el az egyik versenytársát Márk, de másoknak is beszólt.


Hogy az arrogáns versenyző képességeit tényleg ennyire meghaladta néhány autó beazonosítása, vagy csak jól játszotta a ráosztott szerepet, azt nem tudni, mindenesetre bejött a készítők számítása: a nézők egy emberként gyűlölték meg Márkot. A műsor közösségi oldalán nagyon sok komment érkezett, amikben a versenyzőt szidták, és azt is felhozták neki, hogy tiszteletlen volt Balogh Leventével is.

„Hát ez a Márk nem tudom hogy került be, mert nekem úgy tűnt ,nem volt 100-as és még bunkó és udvariatlan is volt. Nálam az tette be az I-re a pontot, amikor kalapba ment be Leventéhez és szégyen szemre Ő vetette le vele a kalapot. Na ott nálam vége volt a dalnak. A stílusa sem volt túl szimpatikus, sőt... Jól tette Levete, hogy kirúgta”

„Életrajza szerint felvették a pályázók közé. De ha valóban tanult ember lenne, akkor Balogh úrnak nem kellett volna figyelmeztetni, hogy vegye la a kalapját. Egy kevésbé tanult, sőt az iskolázatlan férfiember is tudja, ha belép egy irodába, lakásba akkor leveszi a kalapját. De ez a koma még büszkén le is ült kalapját viselve”

Sokak meglepetésére megjelent a kommentszekcióban Márk, aki nem éppen kedves szavakkal illette az őket szidalmazó nézőket:

„Tisztelet egy két értelmes és intelligens hozzászólónak, de azért az esetek nagytöbbségében megállapítható, hogy a kommentár szekcióban megérkezett a csöves kommandó”

Kérdéses egyébként, hogy Az álommeló tud-e olyan népszerűségre szert tenni, mint a Cápák között, hiszen míg utóbbi egy üzleti showműsor, aminek azért van komolysága, addig Az álommeló egyelőre utcán szerencsétlenkedő bohócokról szól, akik állandóan cicaharcot vívnak egymással. Több néző is megjegyezte, hogy teljesen komolyan vehetetlen az egész műsor, ilyen feladatokkal és szereplőkkel nehéz elhinni, hogy bárki is képes lenne elvezetni Levente cégét, mint elnöki asszisztens.

„A műsor forgatókönyv szerint megy, mint az összes reality. Való világ, Éjjel-nappal Budapest, Házasodna a gazda...stb. Ebbe mindig kell egy nagyobb konfliktus, nehogy elvesszen a néző figyelme és átkapcsoljon egy másik csatornára. Csodálom, hogy sokan azt gondolják, ezek valódi botrányok, veszekedések, stb. Úgy kell nézni, mint egy sorozatot, elfogadni, hogy emberek azon dolgoznak, hogy minket szórakoztassanak, a figyelmünket oda vonják”

„Többet vártam a műsortól! Azt tudjuk jobb helyekre nem igy keresnek embert! Ez eddig amolyan kávéfőző pozicióra keresés benyomása”

„Komolytalan az egész műsor. Felelős pozícióra ilyen bohóckodásnak minősülő feladatokkal kiválasztani valakit egy vicc”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás