promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Farm VIP szépsége levetkőzött, hogy felforrósítsa a levegőt, de Natalia Oreiro is széttette a lábait
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben Sophia Stallone és Pintér Ada szintén nagyot villantott a héten.

A karácsonyi előtti héten sem pihent a válogatás, amiben igyekeztünk nektek összeszedni a legdögösebb villantásokat, akár a jelenből, akár a múltból. Lehet sokan például most találkoztak először interneten Sylvester Stallone lányával, pedig Sophia már régóta influenszerkedik. Belekóstolt a színészkedésbe, de azt inkább meghagyja az édesapjának.

Emily Ratajkowski közben betekintést engedett az otthonába, így olyan intim pillanatokban is láthatjátok, amikor éppen nincsen rajta bugyi.

Pintér Ada Magyarországon a VIVA TV műsorvezetőjeként lett híres. A Konyhafőnök VIP rajongói találkozhattak vele nem olyan rég az RTL-en is, de ott sajnos nem tudott túl sokáig menetelni. Ha egy kis nyári hangulatra vágytok, akkor mindenképpen érdemes megnézni őt fehér fürdőruhában.

Kim Kardashian sem fogta vissza magát, így tangában kápráztatta el a követőit a fenekével, ami továbbra is tökéletes. Kanye West nem volt ott a lájkolók között.

Szarvas Andi négy évvel ezelőtt zsebelte be a Miss World Hungary címet, így ő  képviselte hazánkat a kínai világversenyen. Legutóbb a Farm VIP miatt kapták fel a nevét, mi pedig elővettük nektek a nosztalgiából a villantós képeit. Egyértelműen az a kedvencünk, amikor Dubajban pózol egy vörös bikiniben.

Szarvas Andi mellett Kovácsovics Fruzsina is csúcsformában van, aki ritkán szokott villantani, de most elővette a vadmacska énjét. Nektek hogy tetszik a szexi fehérneműben az énekesnő?

A Vad angyal főcímdala, még mindig ott zakatol rengeteg magyar ember fülében. Ez sorozat elég is volt, hogy megkedveljük Natalia Oreirót, aki még 45 évesen is briliáns formában van. Ő nem szokott villantani, szóval ne várjunk tőle nagy durranást, de olykor pont a visszafogottsága annyira csábító.

Cristiano Ronaldo párja közben az ELLE magazin címlapján pózolt, de elővettük a forróbb megmozdulásait is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás