promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Farm VIP kiesője, és Istenes Bence exe is az izgató testével indította be Magyarországot – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olaszország szépe szintén egy elképesztően kívánatos bikiniben szexizik.

Szarvas Andi négy évvel ezelőtt zsebelte be a Miss World Hungary címet, így ő  képviselte hazánkat a kínai világversenyen. Találkozhattunk vele az RTL-en, A Konyhafőnök VIP-ben, de most a TV2 képernyőjén tűnt fel a Farm VIP adásaiban. Ebben a versenyben is közeledünk a végéhez, de Szarvas Andinak sajnos búcsúznia kellett.

„Köszönöm szépen azt a megszámlálhatatlan pozitív üzenetet, amit folyamatosan kapok tőletek! Eddigi életem legnagyobb kalandjában vettem részt”

- búcsúzott a nézőktől az egykori szépségkirálynő, aki azért továbbra is bombaformában van. Szarvas Andi be is vallotta, hogy nem volt könnyű a műsor, ami sokszor új kihívások elé állította, de mindig igyekezett megugrani a szinten. Most a legjobb bikinis fotóival nosztalgiázunk a közelmúltból, amik egy kis nyári hangulatot hoznak a télbe.

Kovácsovics Fruzsina 2007-ben debütált a Csillag Születik színpadán. Nem ő lett a nagy nyertese az RTL Klub műsorának, de ez bőven elég volt ahhoz, hogy beindítsa a karrierjét. Anno a bulvárlapok is előszeretettel foglalkoztak vele, mivel járt Istenes Benvcével, de az csak afféle látszat kapcsolat volt. Utána elég hamar visszavonult a nyilvánosságtól, mivel elege lett abból, hogy a minden mozdulatát árgus szemekkel figyelik. Mindig visszafogott, de most egy szexi fehérneműben mutatta meg magát.

Végül, de nem utolsó sorban zárjuk a mai válogatást Olaszország szépével, aki anno 2017-ben szerezte meg a Miss Itália címet. Látni fogjátok, hogy Laura Coden azóta mit sem vesztett a szépségéből.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás