promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Natalia Oreiro nagyon szétteszi a lábát a rajongóknak, de Cristiano Ronaldo szerelme is szembe néz mindenkivel a címlapon – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vina Sky persze Natalia Oreiro és Georgina Rodriguez mellett még merészebb.

Magyarországon rengeteg embert fog el a nosztalgia, amikor felcsendül a Vad angyal főcímdala. Hihetetlen belegondolni, de Natalia Oreiro idén tavasszal lett 45 éves, azonban abszolút nem látszik rajta a kor. A Vad angyal hatalmas sikert ért el akkoriban, és 63 országban vetítették, többek között az Egyesült Államokban, egész Latin-Amerikában és csaknem az összes európai országban is. Natalia Oreiro számára tényleg ez hozta meg a világhírnevet. Ő nem szokott nagyokat villantani, így a tökéletes dekoltázsát és a popsiját nézhetitek meg, de csak visszafogottan.

A mindig maximalista Cristiano Ronaldónak helyt kellett állnia a 2022-es labdarúgó-világbajnokságon, amit persze szeretett volna megnyerni Portugáliával, és közben azért a párjával is meg kell találnia az egyensúlyt, ami nem mindig könnyű.

Aki jobban szeretne elmerülni Ronaldo párjának az életében, az mindenképpen kezdje el nézni az „Én, Georgina” című sorozatot a Netflixen, ahol rengeteg titokra derül fény. Georgina Rodriguez csodaszép, és muszáj nosztalgiáznunk néhány régi fotójával, hogy feldobjuk vele ezt a szürke decemberi időjárást.

A Love Island győztes szépsége, Millie Court már feldíszítette a karácsonyfát, de azért a villantások posztolását sem hanyagolja el. Nem olyan rég ugyebár Thaiföldön nyaralt, ahol igyekezett kiélvezni minden egyes pillanatot bikiniben, vagy éppen anélkül. Court a friss fotóján a fenekével igyekezett levenni a követőket a lábukról. Ez bejött, mivel azonnal záporoztak a lájkok.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás