promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rékasi Károly összeomlásai durván bicskanyitogatók, hatalmas népharag zúdul most Farm VIP sztárjára
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még csak pár napja megy a tévében a Farm VIP, máris akad egy olyan versenyző, akit egyáltalán nem szívlelnek a tévénézők.

Hétfőn kezdetét vette a Farm VIP, amelyben sztárcsapatok küzdenek meg egymással, számukra egyáltalán nem otthonos környezetben. Pár nap alatt azonban már sok mindent le tudtad szűrni a tévénézők, így már tisztán látszik, hogy ki az, akit egyáltalán nem szeretnek a műsorban. Ám már a kezdés is botrányosra sikerült, ugyanis a műsor előbb kezdődött el és előbb is fejeződött be, mint ahogy azt előzőleg közölte a tévécsatorna. 

Egy ember ellen indult elképesztő népharag, ennyire nem szimpatizálnak az emberek Rékasi Károllyal.

A Reddit oldalán sorra jelennek meg a kritizáló kommentek, sokan egyáltalán nem szívesen nézik őt a tévében. A Barátok Közt egykori Barta Zsoltja még a fiatal Szabyesttel is összevitatkozott, emiatt pedig tovább szította az ellenszenvet az emberekben. 

- Nézem a Farm VIP-t, de ez a színész rendkívül kellemetlen, idegesítő karakter - írta valaki az oldalon, a felvetésre pedig csak úgy özönlőttek a reakciók, amelyek nem voltak olyan kedvesek. 

- Először azt gondoltam, hogy milyen jól tartja magát ahhoz képest, hogy 61 éves. Aztán eltelt 10 perc a műsorból és igazából egy tipikus öregember - jegyezte meg egy hozzászóló.

- Én is csak szinkronszínészként bírom…borzalom a pali - olvasható egy másik kommentben. 

- Nem tudom eldönteni, hogy őt vagy a fiát nehezebb nézni - írta egy harmadik kommentelő, arra utalva, hogy Rékasi fia a Párharcban szerepel, ugyanúgy a tv2 csatornáján. 

Rékasi Károly a kedd esti adásban ismét kikelt magából és ismét Szabyest volt az, aki miatt mindez történt. A sárga csapat fiatal játékosa szerette volna felgyorsítani a minkát, amit kaptak, de végül rosszul sült el minden. Azzal érvelt ugyanis, hogy ő egész nap dolgozott Bíró Ica és Zámbó Krisztián kedvesével, így kikérte magának, hogy valaki siettetni akarja. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás