promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átverték a Sztárbox nézőit, ilyen aljasságra senki sem számított
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csúnyán megvezették a Sztárbox nézőit.

Miközben országszerte Istenes Bence és Rácz Jenő botrányba fulladt mérkőzéséről beszélnek, a Sztárbox egyes nézői átverés áldozatai lettek. Az RTL küzdősportos showműsorát százezrek követik figyelemmel a képernyőkön keresztül, de nagyon sokan belegondolnak abba:

vajon milyen lehet a hangulat az arénában.

Milyen lehet a helyszínen szurkolni kedvenc versenyzőiknek, a népes rajongótáborral együtt tapsolni, fütyülni, ordibálni, hangosan drukkolni a hírességeknek.

A Sztárbox második elődöntőjére és december 10-i döntőjére már lehetetlenség jegyet vásárolni, most már csak azok a szerencsések kapnak esélyt a helyszíni szurkolásra, akiket az online szavazás nyereményjátéka során kisorsolnak.

Viszont vannak olyan internetes csalók, akik mindenre képesek annak érdekében, hogy bizonyos pénzösszeggel lehúzzanak másokat, és most éppen a Sztárbox gyanútlan nézőit szemelték ki maguknak, akik jegyet akartak vásárolni valamelyik eseményre.

A Story írta meg, hogy az átverés áldozatai több fórumon és internetes csoportban háborognak, akik bedőltek a csalóknak, Hiába hangzott el nem egyszer, nem kétszer az élő adások során a műsorvezetők szájából, hogy már nem lehet jegyet venni az estékre, a nézők közül sokan beleestek a csalók csapdájába.

Egy férfi például jutányos áron kínált jegyeket az eseményre, felajánlotta, hogy még a személyi igazolványát is átküldi, hogy így igazolja a hitelességét, de volt, aki erre nem tartott igényt. Megvárta, hogy a gyanútlan vásárló átutalja neki a megfelelő összeget, utána pedig anélkül, hogy a jegyeket átküldte volna, egyszerűen letiltotta a kuncsaftot

- írja a Story.

Most a károsultak próbálnak összefogni az internetes csalók ellen, feljelentést tesznek, és a pénzintézeteiknél is megpróbálják elérni, hogy visszaszerezzék a pénzt, amit kicsaltak tőlük. Az átvertek abban bíznak, hogy a sok feljelentés miatt a bíróság egyesíti majd az ügyeiket, és alaposan megbünteti a csalókat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás