promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor a TV2 kamerái előtt szólt be Tóth Gabinak, Mikes Annát ölelve: újrakezdené a háborúzást a sztárséf?
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor nem fogta vissza magát mikor a Tóth Gabival töltött időről beszélt, Mikes Anna szemlesütve hallgatta.

Mintha egy életet éltünk volna le azóta, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi bejelentették a válásukat, az pedig, hogy hat évig házasok voltak, szinte távoli homályos foltnak tűnő emlékkép. A különválás finoman szólva is viharos volt, amit kétségkívül mind a két fél megszenvedett. A pár sokáig hallgatott és minden elejtett információmorzsát próbáltak összerakni az emberek: mi történt, ki okozta, miért volt. A tájékozódási pontokat leginkább Krausz Gábor pikírt és gunyoros megjegyzései, valamint Gabi koncert közbeni könnyes, néhány szavas közbeszólásai adták, amelyekből nem igazán lehetett összerakni a teljes képet.

Gábor törte meg a csendet, amikor a TV2 kamerái előtt mesélt a válásról, annak nehézségeiről és hogy mit jelent neki ez az egész, Mikes Annával közös kaland.

Nem túlzás azt állítani, hogy egy egész ország szurkol a fiatalok szerelméért, akik egyelőre csak a táncparketten alkotnak egy párt és szisztematikusan nem hajlandóak semmit elárulni a magánéletbeli kapcsolatukról, azon kívül, hogy rengeteg időt töltenek együtt a próbákból kifolyólag és ez az együtt töltött idő rengeteg nevetéssel, vidámsággal és szórakozással jár. Gábor észrevehetően kivirult, de Tóth Gabin is érezhető a változás. Nem olyan régen egy hosszabb nyilatkozatban ő is elmondta a saját verzióját, amiből kiderült, hogy Gáborral nem volt felhőtlen a viszonya és hiába harcolt a házasságáért, tulajdonképpen évekig szenvedtek egymás mellett. Sokáig ő sem vállalta fel új kapcsolatát, de igen stílusosan ezt végül a Sztárban sztár leszek élő adásában tette meg, ahol szerelmével, a Fricska együttesből ismert Papp Máté Bencével lejtettek egy szenvedélyes táncot, melyet végül egy csókkal zártak.

Itt Krausz Gábor nyilatkozik táncpartneréről, csodás szavakkal illető a törékeny őzikeszemű lányt:

A házaspár között a közösségi média oldalakon folyamatosan érezhető volt az adok kapok: dalokkal, képekkel üzengettek egymásnak, stílusosan mondva mindennaposak voltak a kis fricskák kettőjük között.

Gabi elmondása szerint nagyon boldog, megtalálta a lelki társát és nem bánta meg a döntését, hogy kilépett egy neki fájdalmas szituációból.

Gáborról is szuperlatívuszokban beszélnek azok, akik mostanában látták: felszabadult, önbizalommal teli és bevállalós lett, elvállalt egy menő külföldi munkát, tehát érezhetően túltette magát a válás fájdalmain, azonban úgy néz ki, hogy a békés időszak után most megint borsot szeretett volna törni (volt) felesége orra alá.

A szokásos DWTS adás előtti beszélgetésében a nézők kérdéseket tehettek fel a pároknak és erre Gábor Annával szó szerint karöltve, örömmel válaszolt. Az egyik kérdés az volt, hogy miben másabb ez az évad az eddigieknél, amire Gábor vette magához a szót:

Nekem is sokkal könnyebb ez az év, mint az előzőek voltak.

Nehéz nem arra gondolni, hogy a megszólalás ne Gabinak szólna, kérdés, hogy az énekesnő felveszi-e ismét a kesztyűt egy ilyen odapirítás után, megszakítva ezzel a mostanában köztük lévő békés időszakot.

A videót és az abban található pikírt részletet, ahogy a séf a kamerák előtt beszólt, ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás