promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett Tóth Gabi sorsára juthat? Különös dolog tűnt fel a nézőknek az élő adásban
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babettet is elárulták? Árulkodó részletet fedeztek fel a zsűritag ruháján.

A TV2 népszerű műsora a Sztárban sztár ismét rengeteg izgalmas pillanatot tartogatott a nézőknek: a fantasztikus produkciók mellett a zsűri ismét magára vonta a nézők figyelmét. A szokásos adok-kapok és csipkelődés, érzelmes pillanatok mellett egy szokatlan részlet foglalkoztatja most a közvéleményt.

Köllő Babett ruhája minden eddiginél több reakciót váltott ki és a mindig stílusos sztár (vagyis inkább a stylistja) sokak szerint most finoman szólva is mellé nyúlt.

Babett egy kígyó mintás ruhát viselt, amely nem csak anyagában, hanem formájában is hozta az ijesztő hüllő külsejét: formázott kígyók tekeredtek körbe a ruhán, ezzel egészen szokatlan dekadenciát teremtve a stúdió színfalai között.

Amellett, hogy rengetegen jelezték a ruha előnytelen mivoltát, voltak, akik ennél sokkal súlyosabb és sötétebb dolgokra is gyanakodtak.

Nem ismeretlen a kígyó motívum a műsor nézői számára: korábban Tóth Gabi ruháján jelent meg ez, és amikor erről kérdezték az énekesnőt, akkor kemény szavakat fogalmazott meg arról, hogy miért ezt választotta: ahogy korábban mi is megírtuk, Gabi életében a nyár folyamán rengeteg kígyó jelent meg, akik mérget szórtak rá és csúnyán elárulták.

Ez alapján sokan egyből gyanakodni kezdtek: lehet nem véletlen ez a furcsa ruha és Babett életében is valamilyen szomorú változás állt be? Esetleg valaki hátba szúrta és ez a mérgének a kifejezése?

Reméljük, hogy semmi ilyesmi nincs a háttérben és ez valóban nem tudatos lépés volt, vagy ha igen, akkor jelen esetben valami jót jelent, mindenesetre sok konteó elméletre ad okot. Babett-től egyelőre semmilyen szomorú közleményt, vagy bármilyen változásról szóló irományt nem olvashattunk, így egyelőre teljesen vakon tapogatózunk az ügyben.

Köllő Babett polgárpukkasztó ruháját, ami szemet szúrt a nézőknek itt nézhetitek meg:

Tóth Gabi hasonló tematikájú, szintén kígyós ruhájának emlékét pedig itt tudjátok feleleveníteni:

Nektek mi a véleményetek? Lehet valami a nyakatekert elmélet mögötte, vagy szimpla véletlen egybeesés a két ruha hasonló tematikája?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás