promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirakták a Sztárbox versenyzőit, az RTL esélyt sem adott nekik
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ők idő előtt estek ki a Sztárboxból.

Óriási sikerrel fut itthon az RTL Klubon a Sztárbox című produkció. A műsor nem túl bonyolult koncepcióra épül, és tulajdonképpen már a címben elárulja magát: híres emberek mérkőznek meg az ökölvívás szabályai szerint egy ringben, 4 darab 2 perces menetben, aminek a végén győztest hirdetnek.
Az ilyen produkciókat általában komoly rákészülés előzi meg. Nem csak a stúdiót és a díszleteket kell felépíteni, de nagyon nem mindegy az sem, hogy kik szerepelnek a műsorban.
Szakmai szakértőnek az RTL megszerezte az egyik legnagyobb nevű magyar bokszolót: Kovács Kokó Istvánt. Kokó eredménylistája magáért beszélt, olimpiai bronz- és aranyérmes, profi világbajnok - kijelenthetjük, hogy sokkal jobb szakmai szakértőt nem igazán lehetett volna itthon találni. Kokó most elárult pár kulisszatitkot a műsort megelőző készülődésről, amiben vallott a casting folyamatáról is.

Egykori ökölvívó-bajnokunk Bochkor Gábor vendége volt annak #Bochkor című izgalmas beszélgetős műsorában, itt kérdezte a műsorvezető Kokót a műsort megelőző előkészületekről.
Kokó nyilatkozata alapján, hogy az egykori világbajnok igazán szívén viselte a műsort, színvonalas produkciót szeretett volna csinálni. Feltétele volt a szerződés aláírásakor, hogy minden potenciális jelöltet le szeretne vinni az edzőterembe, és megnézni, hogy reagálnak a különböző gyakorlatokra és az ökölharcra - hiába lehet ugyanis valakivel jól eladni egy műsort, az ökölvívás bizony kemény sport, és akiben nincsenek meg az alapvető képességek, azokkal nem lehet minőségi box-műsort csinálni.

Állítása szerint több olyan híresség is volt, akik alkalmatlannak bizonyultak a rostán - már a ringbe se mertek volna valószínűleg belépni, nem hogy ütést kapni. Akadt azonban példa az ellenkezőjére is: egy hölgy versenyző kifejezetten Kokót kérte meg, hogy szóljon az edzőpartnereinek, hogy ne finomkodjanak vele, így ugyanis nem tud felkészülni az őt váró kihívásokra.

Akárhogy is, a végül bejutott hírességek látszik, hogy komolyan veszik a feladatot, és izgalmas mérkőzésekkel szórakoztatnak minket hétről hétre - kíváncsian várjuk, kik lesznek a végső győztesek.

Ha érdekel a sztárboxoló és a műsorvezető igen érdekes, sok mindenre kiterjedő beszélgetése, akkor azt ide kattintva tudod meghallgatni:

Nagyon kíváncsiak lennénk, hogy kik azok, akik végül nem kerülhettek be, ahogyan arra is, hogy bárki számított-e arra, hogy egy olyan baráti mérkőzés amelyet Istenes Bencének és Rácz Jenőnek kellett volna vívnia egymással, ennyire el tud eszkalálódni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás