promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő mindenkinek hazudik? Tovább dagad a Sztárbox botránya
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Istenes Bence vagy Rácz Jenő, de az biztos, hogy az egyikük hazudik mindenkinek.

Nem csillapodik a Sztárbox botránya. Ha végig kell néznünk az idei évadon, akkor igazából számos celeb szúrt oda kisebbeket-nagyobbakat egymásnak a bemutatkozó videókon keresztül - például Berki Mazsi és Megyeri Csilla is -, de egyikük sem ment el odáig, ameddig Istenes Bence. Az RTL műsorvezetője azóta piszkálta ifj. Schobert Norbertet is, hogy kiderült, vele fog szembe kerülni a negyeddöntőben.

Ez persze sokaknak nem tetszett, köztük a Schobert-házaspárnak sem, de Norbika edzője is azon a véleményen volt, hogy ez nem túl szép dolog Bencétől. A műsorvezetőnek aztán nem sikerült kiütnie ellenfelét, a meccs után pedig rögtön célba vette Rácz Jenőt, és kihívta őt az elődöntőre - persze akkor még nem lehetett tudni, hogy a Michelin-csillagos séf le tudja-e győzni Kabát Petit.

Mindenki láthatta már a botrányos képsorokat a Sztárbox elődöntőjéből, és azóta sem csillapodtak a kedélyek. Mind Istenes Bence, mind Rácz Jenő teljesen más mondanak arról, hogy mi is történt a ringben, hogy a séf miket mondogatott ellenfelének, és ki volt a sportszerűtlen és a szabálytalan. A nézőket is teljesen megosztják a ringben látottak, tulajdonképpen a közösségi médiában is Jenő-, és Bence-szurkolók csatája zajlik; mindenki meg van győződve róla, hogy a másik féltől záporoznak a hazugságok.

De hol az igazság? Mert valamelyikük egyértelműen nem mond igazat. Vajon Rácz Jenő vagy Istenes Bence terjeszti a hazugságokat, hogy saját magát tisztára mossa?

Hogy totális ellentmondás van kettejük visszaemlékezésében, az is bizonyítja, hogy a Fókusz kamerái előtt is teljesen máshogy idézték fel, hogy Jenő miket mondogatott Bencének a szorítóban.


Hajnalban megjelent egy interjú az rtl.hu-n Rácz Jenővel. Ebben a Michelin-csillagos séf igyekezett mindenről elmondani az igazat. Először is újfent leszögezte, hogy ő nem akarta kiütni Istenes Bencét, mert neki bőven elég volt abból a borzalmas érzésből, amit Kabát Petinél élt meg. Jenő szerint jó meccset vívtak a műsorvezetővel, és különösen örül annak, hogy az ő lelkiismerete tiszta.

Elmondása szerint azért nem fogadta el Bence bocsánatkérését, mert nem érezte őszintének. Jenőnek viszont nincs most ideje, sem kedve ahhoz, hogy sértődött emberek hamis sajnálkozásával foglalkozzon, hiszen ott van neki a családja, a meglévő két étterme, valamint az új vendéglátóegysége is, ami hamarosan megnyitja kapuit. A Konyhafőnök séfje azt szeretné, ha Bence tényleg őszintén menne oda hozzá, ha tényleg nyitott lenne arra, hogy rendezzék a viszonyukat. Jenő szerint Bence magának köszönheti, hogy idáig fajult a dolog kettejük között.

„Én kifejezetten büszke voltam mindig arra, hogy őt ismerem, elmentem a műsoraiba is. Az elmúlt fél-egy évben, mióta a Sztárboxra készül, megváltozott. Nekem már az sem volt szimpatikus dolog, amit az ifjabb Schobert Norbi felé közvetített a meccsük előtt. Azt gondolom, hogy nem lehet úgy nekiállni egy sportküzdelemnek, hogy ő mindenkit le fog csücsültetni, meg kitalálja azt, hogy én kihívtam őt. Próbáltam mindezt figyelmen kívül hagyni, de nagyon nehéz volt ez az egész út idáig”

Jenő arról is beszélt, hogy azok a sértegetések, amik Bence szerint elhangzottak a ringben, azok ugyanúgy az ő fejében születtek meg, mint az is, hogy elvileg ő az RTL-ben azt terjesztette, hogy ki akarja ütni a műsorvezetőt. Volt idő, amikor Rácz annak tudta be Istenes viselkedését, mert szeretné fokozni a tüzet és felkészíteni a showt a vasárnapi mérkőzésükre - tehát egy médiafogásként és viccnek gondolta -, de úgy látja, Bence ezt halálosan komolyan gondolta.

„Egyre több fórumon látom, hogy Bence erről nyilatkozott, és mindenhol mást nyilatkozik. Ugyanúgy, ahogy kitalálta, hogy én az RTL-ben üzengettem embereknek, akikről nem tudjuk, hogy kik, ugyanilyen sztori, hogy kitett egy gyűlöletkeltő kollázst, amit ő csinált, de nem olvasta el és nem tudja, hogy került ki, ezek ilyen furcsa dolgok. Amikor alig kap az ember levegőt és ott van bent a fogvédője, nem tud hosszú alázásokat mondani, mert örül, hogy van levegője. Egy-egy dolgot szúrtunk oda, de nemcsak én, hanem ő is”

Rácz Jenő ezúttal is egyértelműsítette, hogy pontosan mi hangzott el tőle a ringben: "na itt a cigány, gyere!"; de ennél többet ő nem mondott ellenfelének. Elmondása szerint Bence is beszélt neki, továbbá rávert még hármat-négyet azután, hogy véget értek a menetek, de ő nem akar panaszkodni azért, mert Bence szabálytalan és sportszerűtlen volt; pontosan tudta, hogy ilyen lesz ez a bunyó.

„A ringben elegánsnak kell maradni és neki nem sikerült. Az, hogy a pontozóbírókat rögtön a meccs után megkérdőjelezte, megmutatja, hogy ő milyen sportember”

- zárta Rácz Jenő.

Ezek után várjuk Istenes Bencével az interjút, és hogy mit fog reagálni Jenő szavaira.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás