promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi vérző szájjal padlót fogott a Sztárboxban, Sáfrány Emese a veresége után megsértődve eltűnt
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfiak jelentős hányada Dobos Evelin és Sáfrány Emese összecsapását várták a legjobban a vasárnapi Sztárboxban, és a lányok meg is adták, ami jár.

 

Nemrég robbant a hír, hogy az RTL hosszú idő után végre visszavágott a konkurenciának, a Sztárbox első adása kiütötte a főműsoridőben a Sztárban sztár leszek!-et. A legtöbb nézőt persze nem különösebben hozzák lázba a különféle nézettségi adatok, mi csak jól akarunk szórakozni az időnkért cserébe, és a Sztárbox második adásának negyeddöntői bizony alaposan kitettek magukért.

Ezen a hétvégén Sáfrány Emese Dobos Evelinnel csapott össze, Brasch Bence KKevinnel, az ifjabb Schobert Norbi pedig Istenes Bencével került párba.

Istenes Bence és Schobert Norbert összecsapása tartogatta talán a legtöbb izgalmat, mert a meccs nagyon kiegyensúlyozott volt, mindenkinek voltak erős pillanatai, és egyikük sem tudott KO-val győzedelmeskedni, végigjátszották a négy menetet aminek a végén a pontozóbírók egyhangúan a televíziós műsorvezetőt hozták ki győztesen.

A fiatal Schobert azonban nagyon kemény ellenfél volt, az első fordulóban még a műsorvezető is megjegyezte, hogy talán neki van itt a legjobb kondija - ám végül ez sem bizonyult elégnek a győzelemhez. Videó az összecsapásról:

 

Dobos Evelin taktikusan bokszolt, a meccs után is azt nyilatkozta, hogy nem volt benne félelem, hanem egy nagy adag izgatottság, amit remekül fel tudott használni a küzdelemben. Evelin korábban azt is elárulta, hogy elemzik Emese mozgását, mivel a légtáncos rengeteg videót osztott meg a követőivel a felkészülésről. A csinos színésznő taktikussága már ebben megmutatkozott, ő csak képeket tett ki magáról.

A nagy összecsapás Sáfrány Emese sorozásával kezdődött, de mint utóbb kiderült, ez Evelin taktikájának a része volt, miután ellenfelének lejjebb hagyott a lendülete, az utolsó három menetben már széles kemény ütésekkel kényszerítette sarokba Emesét, aki végül alulmaradt a pontozásban. Dobos Evelin tavaly a Konyhafőnök VIP vetélkedőt is megnyerte, kicsit olyan, mintha nem is tudna veszíteni, elképesztő energia van a fiatal műsorvezetőben.

 

Az este egyetlen kiütéses győzelme Brasch Bencéhez kötődik, aki a fiatal rappelt küldte padlóra. Mindkét résztvevő arcán és testén óriási ütések csattantak, de idővel Bence átvette az irányítást, és a harmadik menetben akkorát sózott KKevin-re, hogy a fiú átesett a mérkőzésvezető lábai között. KKevin nem sokkal később ismét padlóra került, ekkor vitte magával Bencét is, aki elvesztette az egyensúlyát, de ekkor már egyértelmű volt, hogy melyikük nyert. A mérkőzés után a KO-val győzedelmeskedő bence a következőképpen nyilatkozott:

"Erős is a Kevin, tisztelet. Jól felkészült, de nekem a Laci az edzőm!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás