promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kokó mutatott valamit a Sztárboxban, amitől kigúvadt az emberek szeme: ezt te sem vetted észre az élő showban
Borítókép:  YouTube/Palikék világa by Manna
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Te is meg fogsz lepődni.

Kovács Kokó István neve valóságos fogalom Magyarországon. Akik éltek akkor, élénken emlékeznek rá, hogy az 1990-es évek igazi szupersztárja volt a mostanában a Sztárbox szakmai szakértőjeként tevékenykedő ökölvívó.

[[cikk1]]

Kokó nem ma kezdte a boxolást. Budapesten született 1970-ben, és 15 évesen húzott először boxkesztyűt, és mindössze 3 év múlva már junior Európa-bajnok volt. Kokó elképesztően sikeres amatőr karriert futott: 287 mérkőzésből 268-at vívott meg győztesen, 1992-ben a barcelonai olimpián bronz, míg 1996 az atlantai olimpián aranyérmet szerzett.

Kokó az olimpiai aranyérem után, 1997-ben kezdte profi karrierjét, melynek végére biztosan sokan emlékeznek olvasóink közül is: az argentin boxoló Julió Pablo Chacon ellen vesztett Kokó, a dél-amerikai ökölvívó a 6. menetben kiütötte Kokót az egyébként Budapesten megrendezett mérkőzésen:

[[vid2]]

Kokót újabban az RTL óriási sikerű műsorában, a Sztárboxban láthatjuk hétvégéről-hétvégére. Szemfüles nézők kiszúrták, hogy Kokó egy meglehetősen feltűnő órát hord, és hát az internetes szakértők minden típusnak képesek utánajárni.

Első körben annyit elárulunk, hogy Szoboszlai Dominikkal ellentétben egy olyan típusú óra megszerzésére, mint amit Kokó hord, az átlagembernek is van esélye:

[[cikk2]]

Kokó ugyanis nem egy celebvilágban divatos márkát választott, hanem egy kevésbé közszájon forgó, rendkívül elegáns francia ékszerészház egyik Svájcban gyártott modelljét.

A márka neve Korloff, a modell neve pedig az elég bonyolultan hangzó Highway Chronograph Voyageur. A névből kitalálhatjuk, hogy bizony egy kronográf funkcióval felszerelt csuklóvekkerről van szó, és egy egyszerű kvarcszerkezetes óráról beszélünk. Az ára pedig meglepőn emberi, a legnagyobb használt óra kereskedelemmel foglalkozó honlapin, a Chrono 24-en már találunk modelleket 350.000 forintért, a drágaköves verziókért azonban már mélyebben a zsebünkbe kell nyúlnunk:

[[vid3]]

A szóban forgó óra van Kokó kezén az RTL klub interjújában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás