promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi egyetlen mondatot írt amivel Krausz Gábornak és Mikes Annának üzent: erre senki nem számított az énekesnőtől
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen bejegyzést tett közzé, mély megdöbbenéssel figyelnek az emberek.

Tegnap este tévétörténelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi: soha nem izgult még ennyire az ország azon, hogy egy televíziós műsornak ki lesz a nyertese. A fináléban Lissák Laura és T. Danny estek ki először, a végső eredményhirdetésen Marics Peti és Stana Alexandra, valamint mindenki kedvenc gerlepárja, Mikes Anna és Krausz Gábor mérkőztek meg, győztesként pedig az utóbbiak kerültek ki.

Elképesztően izgalmas és szexi táncokat láthattunk most is, tele érzelemmel, bárkinek a neve hangzott volna el az eredményhirdetésnél, az megérdemelten kapta volna meg a trófeát.

Azonban nem várt izgalmakat is tartogatott a Dancing with the Stars. Valószínűleg nincs ember az országban, aki a műsor izgalmai mellett, ne szurkolt volna bizonyos magánéleti szálak alakulása miatt. Rengetegen szurkoltak Mikes Anna és Krausz Gábor párosának, hogy ne csak a színpadon, hanem a magánéletben is találjanak egymásra, az, hogy ez sikerült-e, egyelőre titok, a fiatalok érthető módon semmi ilyesmiről nem akartak nyilatkozni, de amíg zajlott a műsor ez nem is feltétlen lett volna etikus.

Így nyitott kérdés maradt az, hogy a próbák után is tartják-e a kapcsolatot, esetleg szorosabbra fűzik-e a közöttük lévő szálakat.

Most azonban érdekes csavar állt elő: erre egészen biztosan senki nem számított. Tóth Gabi Instagram oldalán egy 24 óráig elérhető bejegyzésben üzent a párosnak és kifejezetten kedves szavakkal illete (volt) férjét és annak partnerét. Az üzenet elég kétértelmű:

Gratulálok nektek Krausz Gábor és Mikes Anna (mosolygó fej, áldás emoji)

A találgatások egyből beindultak, hogy Gabi dicsérete vajon az elért eredményhez gratuláció, netalán esetleg valami máshoz is? Ha bármi is lenne Anna és Gábor között, Gabi valószínűleg tudna róla, irónikus lenne, ha éppen ő szólná el magát először.

Sokan már önmagában azon is meglepődtek, hogy az énekesnő gratulációját fejezte ki, ez mindenképpen kedves és érett dolog volt, lehet, hogy a későbbiekben valóban kialakulhat egy baráti viszony Gabi és a sztárséf között.

A döntő legizgalmasabb pillanatát ide kattintva tudjátok megtekinteni, hihetetlen feszültség uralkodott a stúdióban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás