promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dancing with the Stars győztese teljesen benedvesedett, megmutatta mi az izgalom oka, és nem volt szégyenlős
Borítókép:  YouTube/Palikék világa by Manna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szirének már jelezték, hogy nagyon szívesen látnák csapatukban Timit.

Gelencsér Tímea fiatal kora ellenére (az egykori szépségkirálynő idén decemberben lesz 30 éves) már jelentős karriert futott be a hazai médiában. Tímea rendkívül szép nő, így nincs is benne semmi meglepő, hogy pályafutását modellként kezdte. Ha már oda keveredett, gyorsan meg is választották szépségkirálynőnek, 2016-ban ő volt Miss World Hungary, és az évben Amerikában is képviselte hazánkat a legrangosabb szépségversenyen.

Timit később a média is felfedezte magának: partnerével, Hegyes Bertalannal a Dancing with the Stars első évadának legjobb táncospárának bizonyultak, ami Timi ezen szólóprodukcióját nézve egyáltalán nem meglepő:

A csatorna a következő évtől meg is bízta őt a táncos vetélkedő háttérműsorának vezetésével, és innentől nem volt megállás. Timi nem csak nagyon szép, hanem rendkívül akrobatikus is: szerepelt az Exatlonban és a Ninja Warriorban is.

Instagramját böngészve egymást érik lenyűgöző fényképek Timiről, amin bemutatja sportszerető énjét is: többek között még egy rúdról való egykezes lógást is produkál fülig érő mosollyal - akik ismerik a gyakorlatot, tudják, hogy az ember ritkán mosolyog ennyire közben.

Nekünk azonban mégsem ezen a képén akadt meg most a szemünk. hanem egy egészen más jellegűn. Timi szerencsére nem csak sportolni, de relaxálni is szeret, és hát hol lehetne jobban kiengedni a fáradt gőzt, mint egy jacuzziban, amihez ugye fürdőruha is dukál

Timi pedig nagyon helyesen úgy döntött, hogy az elkészült felvételeket megosztja követőivel is (akik egyébként majdnem félmillióan vannak, ami hazánkban már azért bizony influencer-státuszt is jelent): maradjunk annyiban, hogy el tudjuk képzelni, hogy Odüsszeusz egykori seregének Timihez hasonló külsejű szirének lehettek a végzetei, hogy stílusosan egy vizes analógiával éljünk:

MI innen üzenjük Timinek, hogy reméljük, a következő sportág amibe belevág, az a szinkronúszás lesz - bármennyi fürdőruhás felvételt végig bírunk nézni, amiben ő a főszereplő, esetleg hirdetünk egy versenyt a legjobb vizes villantásról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás