promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: lekerül a Dancing with the Stars a TV2 műsoráról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt a vége a Dancing with the Stars-nak.

Október 14-én, vagyis nem sokkal több, mint egy hónapja indult el a Dancing with the Stars idei évadja a TV2-n. Azóta is minden szombat este láthatjuk az élő showkat, de ahogy egyre inkább fogyatkoznak a párosok, úgy közeledik vészesen a finálé. Most kiderült, hogy pontosan meddig lesz még képernyőn a Dancing with the Stars.

A Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna által vezetett táncos showműsornak ezen a héten lesz az elődöntője, ami azt jelenti, hogy a fináléra december 2-án, szombaton fog sor kerülni.

Ki tudja, talán valamilyen karácsonyi, ünnepi hangulatú adás lesz a döntő, hiszen jövő héten már advent első hétvégéje lesz. Az persze egyelőre kérdés, hogy melyik párosok kerülnek be a legjobbak közé, az elődöntőnek T. Danny és Lissák Laura, Krausz Gábor és Mikes Anna, Radics Gigi és Baranya Dávid, valamint Marics Peti és Stana Alexandra vág neki, de közülük már csak hárman juthatnak tovább a fináléba.

A Dancing with the Stars döntője ugyanúgy 19:30-kor fog majd kezdődni, és reklámokkal együtt 3 óra 45 perces lesz, tehát negyed 12 körül fog véget érni.

Azt is tudni már, hogy mi lesz helyette. A TV2 szeptember 10-én indította el a Mutasd a hangod című műsort, aminek aztán október 1-jén, rendhagyó módon már nem adták le a soron következő részét. A váratlanul beiktatott szünet december 9-én fog véget érni, és a Dancing with the Stars sávjában tér vissza. Azt egyelőre nem tudni, hogy ezen a napon csak az elmaradt 5. adást fogják-e leadni, vagy esetleg az ünnepekig képernyőn marad Stohl András műsora, de a nézők bizonyára örülnének, ha legalább az adventi időszakban ezt lehetne nézni szombat este, mert korábban nem futott rossz nézettséggel a Mutasd a hangod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás