promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL leadja a TV2 műsorát, tévétörténelmi pillanatnak lehetünk szemtanúi
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ami hamarosan megtörténik, az történelmi pillanat lehet a televíziózás történelmében. 

Pénteken új műsor kerül adásba az RTL-en, de ez a formátum egészen más lesz, mint amit megszokhattunk. A Kanapéhuszárok, ahogy a címe is mutatja, azokról az emberekről fog szólni, akik a tévé előtt kritizálják a benne szereplőket. 

Azt már tudni, hogy a műsor a világ 40 országában hatalmas nézettségi sikerrel mutatkozott be, november 24-étől minden péntek este láthatunk majd az RTL-en. Habár még pár nap, mire megnézhetjük a tévében az adást, de máris napvilágot látott pár előzetes belőle. Ebből tudható, hogy a kanapéhuszárok sorra veszik az RTL  műsorait, a Sztárboxot és a The Voice tehetségkutatóját is. Ám amire eddig senki sem számított, hogy még a TV2 műsorai is felbukkannak benne, amiről kegyetlenül elmondják majd a véleményüket kritizálók. 

Az egyik előzetesben a Nagy család látható, akik három gyerek társaságában követik a magyar televíziózás adásait majd a műsorban. A videóban egyszer csak a Dancing with the Stars tűnik fel, amely a TV2-n látható minden szombaton. Ez azonban igencsak meglepő, ilyen még sosem fordult elő, hogy az egyik csatorna bejátssza a másik kereskedelmi adó műsorát. Tévétörténelmi dologként is tekinthetünk rá.

Valami mást, nagyon nem tetszik

- hallható az előzetesben, ahogy vélekednek a gyerekek a műsorról. 

Ha egész nap ezt énekelném, felrobbannék

- kommentálta a család kislánya. 

Az RTL beszámolója szerint hétről hétre 100 magyar tartalomszolgáltató legeslegjei kerülnek kivesézésre, legyen szó egy tehetségkutató élő show-járól, a legfrissebb hírekről vagy épp egy felkavaró interjúról a Kanapéhuszárok szereplői kendőzetlen őszinteséggel véleményezik majd azt. Az öt epizód mindegyikében civil szereplők lesznek, akik saját otthonukban lesznek láthatók. A műsorban humorból és kritikákból sem lesz hiány. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás