promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fikázós fotelforradalmárokkal újít az RTL, civil tévénézőket fogunk bámulni a Kanapéhuszárokban
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Támadnak az RTL kanapéhuszárjai.

Manapság olyan világban élünk, ahol mindent mindenki jobban tud, mindenhez mindenki jobban ért a másiknál, és mindenről megvan a véleményünk. Vannak azok az emberek, akik nem tudják megállni, hogy ne álljanak bele egy témába, vagy egy másik személybe - őket hívjuk gyűjtőnéven fotelforradalmároknak.

Ők azok, akik a tévéműsorokról is imádnak véleményt kinyilvánítani, a közösségi média kommentszekcióiban megmondani a tutit, most pedig külön műsort is kaptak az RTL-től. A Kanapéhuszárok pont azokról a civil emberekről szól, akik a saját stílusukban, a kanapén ülve mondják el, mit gondolnak az éppen futó műsorokról, és a legfrissebb hírekről.

A Kanapéhuszárok a világ 40 országában hatalmas nézettségi sikerrel bemutatott televíziós formátum, a Gogglebox magyar verziója lesz, amit november 24-étől minden péntek este láthatunk majd az RTL-en.

A Kanapéhuszárok ötletét nem más, mint a TV-nézés adja: most szemtanúi lehetünk annak, hogy mások hogyan tévéznek. A nevetéstől, a síráson át, a felháborodottságig – valódi emberek valódi reakcióit láthatjuk – pontosan olyan érzelmi hullámvasutat bejárva, amelyet tévénézők milliói élnek át otthonaikban nap, mint nap. Az öt epizód mindegyikében civil szereplők – otthonuk falai között – reagálnak majd a hét legjobb és legrosszabb műsoraira, történéseire.

Hétről hétre 100 magyar tartalomszolgáltató legeslegjei kerülnek kivesézésre, legyen szó egy tehetségkutató élő show-járól, a legfrissebb hírekről vagy épp egy felkavaró interjúról a Kanapéhuszárok szereplői kendőzetlen őszinteséggel véleményezik majd azt. Épp úgy, ahogy otthon, családi-baráti körben vagy a szomszédukkal közösen tennék.

A produkcióhoz két ajánló is érkezett: az egyikben egy idős házaspár reagál a Sztárbox legütősebb pillanataira, míg a másikban egy csapat fiatal vesézi ki a The Voice zsűritagjait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás