promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan műsorváltozás az RTL-en, ez érinti a legnézettebb hétvégi műsorokat is
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új időpontot kapott a The Voice és a Sztárbox is, óriási a harc a csatornák között.

Múlt héten az RTL a konkurens csatornához igazította a The Voice című tehetségkutató show-műsorának kezdési időpontját, ami a sok éven keresztül futó X-Faktort váltotta idén a csatornán. A Dancing with the Stars továbbra is nagyon népszerű a TV2 hétvégi kínálatában, ezért az RTL ismétli önmagát, és ezen a héten ismét a TV2 látványos show-műsorának kezdésével azonos időpontba helyezte át Trokán Nóráékat.

A The Voice tehát az előzőetes programtervhez képest 20 perccel korábban kezdődik, az élő-show bruttó adásideje pedig 15 perccel hosszabb lesz, így a műsor után következő film, a Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap kezdése is változik - derült ki a Sorozatwiki oldalán.

A vasárnapi  Sztárbox kezdési időpontja nem változik, a műsor már az első hétvégéjén is rengeteg nézőt vonzott (hosszú idő után talált valami hatásos fegyvert az RTL a TV2 ellen), azonban az adásideje 25 perccel hosszabb lesz, így az utána következő éjszakai filmnek, a Margot Robbie főszereplésével készült Ragadozó madarak 22:10 helyett 22:35-kor kezdődik csak.

A Sztárbox eddigi adásaiban Berki Mazsi és Árpa Attila is elég alaposan elkenték az ellenfeleik arcát, az ő győzelmüknek volt a legnagyobb visszhangja. Ezen a hétvégén Sáfrány Emese és Dobos Evelin mérkőzésére lehetünk a legtöbben kíváncsiak, a két hölgy már jó sok üzenetet váltott egymással a televízión keresztül, mindketten nagyon készülnek a püfölésre. A mindig jókedvű Istenes Bencének Schobert Norbert okozhat kellemetlen perceket, vagy fordítva, ki tudja. A vasárnapi napon ringbe lép KKevin és Brasch Bence is.

Lassan úgy tűnik, hogy az RTL kezd magához térni, idén legalábbis rengeteg újdonsággal készülnek a TV2 ellen. A Sztárbox úgy tűnik bejött, de ez csak hétvégi műsor, sokkal több is múlhat az olyan új formátumokon, mint amilyen a LEGO Masters Puskás-Dallos Péter, és Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban  Árpa Attilával vezetésével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás