promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árpa Attila folytatja a Nagy Ő-t, csak ebben a kastélyban rózsavadászat helyett embervadászat fog folyni
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Árpa Attila vadonatúj reality műsorral tér vissza a képernyőre.

Tavasz óta tudni lehet, hogy az RTL egy vadonatúj műsorral igyekszik majd visszavenni az elsőbbséget az utóbbi időkben szárnyaló TV2-től, ami mostanában csak nagyon ritkán sikerül a hárombetűs csatornának. A Sztárbox felélesztése nagyon jó ötletnek bizonyult, az első adás legalábbis jókora nézettséget hozott a csatornának, és a november 18-án startoló LEGO Masters adásait is rengetegen várják már.

Két nappal később pedig, november 20-án megérkezik Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban  nevet viselő produkció is, aminek a házigazdája az eggyel korábbi Nagy Ő, azaz Árpa Attila lesz. Az előző évadban Árpa Attila még "csak" egy luxusvillában fogadta a hölgyeket, akik versenyre keltek a televíziós szakember szívéért, a ház azóta eladósorba került.

Jákob Zoli milliárdos idén emelte a téteket, hiszen a körmös királyként elhíresült vállalkozó már egy kastélyban teszteli a lányokat, akik közül a műsor végén valakinek rózsát is ad. Ennek fényében hat némiképp viccesnek, hogy mire A Nagy Ő lekerül a műsorról, addigra pont Árpa Attila fog visszatérni a képernyőre, és pont egy kastélyos díszletekkel dolgozó reality műsorban.

Ez persze távolról sem Az Árulók legizgalmasabb része, a műsor formátumáról már sokat lehet tudni, mivel a csatorna a The Traitors nevű műsor licenszjogai alapján készítette el a műsort. A szereplőknek egy Tudor-stílusú kastélyban (ez sem véletlen, ez eredeti műsor ugyanis angol) kell túlélniük egy ravasz gyilkos ámokfutását , hogy megnyerhessék a 20 millió forintos fődíjat.

A játékot azonban bonyolítja, hogy a gyilkosok a játékosok közt bújnak el, őket hívjuk Árulóknak, akik a játék folyamán leszámolnak az Ártatlanokkal. Rájuk hárul hát a feladat, hogy kiszűrjék maguk közül a gyilkosokat, miközben senki sem bízhat igazán senkiben. A műsor előzetesét itt tudjátok megtekinteni:

 

Ez egyébként sokaknak ismerős lehet még az iskolai évekből, mi is rendszeresen játszottunk gyilkososat, ami a TV-n keresztül nyilván máshogy fog festeni egy kicsit, de alapvetően ugyanarról van szó.

A játéknak 22 híresség fog nekifutni, közülük az első 11-et már le is leplezte a csatorna: Görög Zita modell, Törőcsik Dániel tetoválóművész,Nagy Zsolt színész, Szabados Ági műsorvezető, Henry Kettner digitális tartalomgyártó, Nádai Anikó műsorvezető, Vásáry André énekművész, Krajnyák Luca online tartalomgyártó, Sváby András műsorvezető, Dobos Evelin színésznő, Szalay Bence színész,  és Horváth Éva modell, műsorvezető.

A műsor minden hétköznap és szombat este lesz látható az RTL-en és az RTL+-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás