promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meddig süllyed még a hazai televíziózás? Kakaskodó celebek és pucérkodó civilek teszik ki a hétköznapokat - most eldől, melyik műsort szeretik legjobban a nézők
Borítókép:  Profimedia /Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Annyi műsor megy a tévében, de most te döntheted el, hogy melyik a legjobb. Szavazz te is!

Sorra kerülnek adásba a műsorok, a TV2 és az RTL is egyre több választást ad az esti szórakozásra. De vajon melyiket szeretik legjbban a magyarok, melyik műsor nézik leginkább a hétköznapokban?

Párharc

A Nagy Ő adásait a Párharc váltotta fel, amelyben több híresség küzd meg egymással párjaikkal együtt. Hasonlít a Nyerő Párosra, de mégis eltér, ugyanis a TV2-n sokkal extrémebb dolgokat kell megcsinálniuk a versenyzőknek. Például eddig olyat is láthattunk, hogy több méter magasban kellett biciklivel áthaladniuk egy vékony rúdon a sztárpároknak. Természetesen a viták és az ármánykodások sem maradnak el a műsorból, főleg azért sem, mert Gáspár Győző és Gáspár Bea is szerepel benne, akikről mindenki tudja, hogy ami a szívükön, az a szájukon. Felkérést kapott vetélkedőre Rékasi Károly fia és a Kőgazdag Fiatalokból ismert Szandi is. 

Farm VIP

Idén ismét elindult a Farm VIP műsora is, az első adást november 20-án láthatták a nézők. A sárga és a piros csapat áll szemben egymással nap, mint nap, akiknek teljesíteniük kell a termelési feladatokat. Habár még nem bontakoztak ki a legnagyobb izgalmak, az legelső adás is tartogatott magában fordulatokat. Egyből egy párcserével kezdődött minden, így Szabyestnek és Kótai Misinek kellett cserélniük csapatot.

Éden hotel 

Az RTL Klub kínálatában idén az Éden Hotel is szerepel, ami szintén november 20-án vette kezdetét. A valóságshow házigazdája idén Miller Dávid, aki egészen Mexikóig utazott a forgatásért. Az Éden Hotelbe elsőként  tíz játékos költözött be és majd újabb és újabb csábítók érkeznek, hogy felkavarják az állóvizet. A nézők így egyáltalán nem unatkozhatnak majd, már az első részben, amikor összeálltak a párok, máris lekerültek a ruhák. A  játékosoknak egy törölköző segítségével kellett takarniuk párjaikat, hogy átvegyék a fürdőruháikat. 

Az Árulók

Az Árulók szintén az RTL új műsora, amelyben rejtélyeket kell megoldaniuk a hírességeknek. A csatorna leírása szerint 22 híresség egy Tudor-stílusú kastélyba tart, hogy részt vegyen egy idegtépő megmérettetésen. Mintha egy Agatha Christie regénybe csöppentek volna,  a „gyilkosok” ráadásul a játékosok között bújnak meg: ők az Árulók, akik az éj leple alatt könyörtelenül végeznek  társaikkal. A műsorban szerepel Nádai Anikó, Horváth Éva és az influencer Henry Kettner is. 

Kíváncsiak vagyunk, hogy olvasóink mit gondolnak róka, Ön melyik műsort nézni inkább a tévében?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás