promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó gigantikus keblei csuromnedvesen merednek az arcodba: egy apró ruha takarja a műsorvezetőnő tökéletes testét, de nem bír a dekoltázsával
Borítókép:  Youtube - lilulandshop
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikónak nem csak az életét kell féltenie az Árulókban, azon is aggódhat, hogy a fürdőruha elbírja-e a dögös domborulatait.

Nádai Anikó Instagramját megéri nézegetni, mindig megörvendezteti követőit valamilyen kacér tartalommal. A sötét hajú szépséget még a Való Világ 4. évadában, 2010-ben ismerhette meg az ország, mindössze 21 éves volt ekkor az egyébként Mohácson született Anikó.

Ott a negyedik helyen zárta a reality-vetélkedőt, de a csatorna producerei meglátták Anikóban a lehetőséget, és a következő évadra már a Való Világ háttérműsorának, a BeleValóVilágnak a vezetését bízták a még mindig szemtelenül fiatal lányra, aki előtt ígéretes médiakarrier lehetősége kínálkozott ezzel. 

Anikó élt is a kínálkozó lehetőséggel, számtalan műsor háziasszonya volt, és még saját, ő nevét viselő showműsort is vezetett 2017-ben, és meg ugyanabban az évben a kínai okoseszköz gyártó óriás, a Huawei márka nagykövete is lett.

Úgy tűnik, Anikó a beszökő hideg ellen egy elegáns húzással a hegyekbe menekült elvonulni kicsit: egy Mátraházán lévő szállodából tett közé olyan fényképet, hogy még most is keressük a leesett állunkat a szerkesztőség padlóján, ami valószínűleg ott lesz a kiesett szemeink mellett.

Anikó azért nem síelni ment a hegyekbe, éppen ellenkezőleg, egy egyrészes fürdőruhában, egy gyönyörű, mozaikszerűen kis csempelapokkal burkolt medence széléről jelentkezett be, egy jól fűtöttnek tűnő helyről, egy nagyra megnőtt növény társaságában

Anikó rajongói mostanában el vannak kényeztetve, a sötétbarna hajú szépség ugyanis ismét látható a televízió képernyőjén, a nagy sikerrel nemrégiben debütáló Árulók című gyilkosos krimi-realityben csodálhatják meg őt. Anikó ezúttal nem műsorvezető, hanem játékos, a műsor vezetését az RTL Árpa Attilára bízta, ami igen jó döntésnek bizonyult, a nézők eddig nagyon szeretik a Magyarországon még soha nem látott formátumot.

Mi nagyon szurkolunk Anikónak az Árulókban és reméljük, hogy az Instagramon is megörvendeztet minket még majd sok ehhez hasonló fényképpel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás