promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Épp csak hogy elindult, az RTL máris bejelentette a műsor végét amihez óriási reményeket fűzött a csatorna
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Árpa Attila műsora csak pár napja indult el, de az RTL máris bejelentette az Árulók végét.

Alig indult el Az Árulók -Gyilkosság a kastélyban című műsor az RTL-en, a csatorna máris bejelentette, hogy mikor lesz vége Árpa Attila pszichológiai játékának. Az Árulók formátuma a The Traitors nevű másoron alapszik, így akik ismerték az eredeti játékot, azokat minden bizonnyal nem lep meg, hogy a gyilkosok és árulók utáni hajsza nem tart hosszú heteken keresztül.

Az Agatha Christie regényeit idéző krimi-reality nézettségi adatairól egyelőre nincs még adat, de minden bizonnyal rengetegen kíváncsiak rá estéről estére, hogy a játékosok hogyan játsszák meg a rendelkezésükre álló lapokat. A mai adásban például Görög Zitát valami annyira kiakasztja, hogy a könnyeit is alig bírja majd törölgetni:

A nagy érdeklődést már csak azért is tartjuk nagyon valószínűnek, mert a magyar televíziónézők imádják a krimisorozatokat és a whodunit rejtélyeket, az RTL nem véletlenül indít hamarosan külön TV csatornát, ahol a műsoridő jelentős részében nézhetünk majd olyan filmeket és sorozatokat, ahol egy gyilkos után folyik a nyomozás.

A bűnügyi történetek és a klasszikus vígjátékok rajongóinak szól majd a december 15-én induló RTL Moziklub, amely a nap 24 órájában kínál különböző filmeket. A kínálatban olyan népszerű sorozatok lesznek, mint a Midsummer Murders és az Agatha Christie regényekből készült adaptációk, valamint olyan klasszikus filmek, mint a Magas szőke férfi visszatér, a Szabadlábon Velencében és a Dilisek vacsorája. A csatorna elsősorban az idősebb nézőknek szól, de a fiatalok is felfedezhetik ezeket a régi gyöngyszemeket.

Ami azonban az Árulókat illeti: A Gyilkosság a kastélyban című krimi-reality a 12., egyben utolsó epizódja

december 2-án, szombat este 21:15-kor lesz látható az RTL-en.

A műsor így mindössze két hét után véget ér. December 4-től, hétfőtől a Város királynői című vadonatúj műsor kerül a csatorna képernyőjére, ami tulajdonképpen a Feleségek luxuskivitelben folytatása, sikeres és gazdag nők életébe nyerhetünk majd betekintést, amit mindenféle mondvacsinált botrány fog fűszerezni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás