promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyilkosság készül Nádai Anikó ellen? Nem érzi magát biztonságban a műsorvezető, az árulók támadása miatt aggódik
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Veszélyben lehet Nádai Anikó élete, de Dobos Evelin is retteg az árulók bosszújától.

Az árulók - Gyilkosság a kastélyban című krimi-realityvel az RTL kellemes meglepetést okozott a nézőknek. Akik annak idején játszottak társaságban Ki a gyilkos?-t, vagy ismerik a Cluedo nevű társasjátékot, esetleg rajonganak Agatha Christie regényeiért, és nagyon sok Poirot-, illetve Ms. Marple adaptációt néztek a televízióban, biztos, hogy ezt a kiemelt műsort fogják választani az aktuális, főműsoridős kínálatból.

Árpa Attila krimi-realityje már rögtön az első adás után megnyerte magának az RTL nézőit, hiszen amellett, hogy egy nagyon hangulatos produkcióról van szó - aminek kiváló helyszínéül szolgál a Nádasdy-kastély -, jó nézni, hogy az árulók, vagyis a gyilkosok hogyan próbálnak rejtőzködni, hogyan próbálnak összetartani, fedezni egymást; vagy éppen elárulni a másikat annak érdekében, hogy az ő kiléte titokban tudjon maradni.

Az árulók - Gyilkosság a kastélyban egy izgalmas műsor, de könnyen lehet, hogy az árulók nem sokáig tudnak majd játékban maradni, hiszen már a második adásban leleplezték az egyik gyilkost. Lucát döntő többségben szavazták ki a játékosok, bár Nagy Zsolt próbálta másra - név szerint Nádai Anikóra - terelni a gyanút, de nem sikerült a terve.

A légből kapott gyanúsítgatással azonban Zsolt felhívta magára a figyelmet, és Nádai Anikóék azonnal összerakták a darabkákat, miszerint Zsolt és Görög Zita a másik két gyilkos.

Ezzel azonban komoly veszélybe sodorta magát az RTL műsorvezetője. Könnyen lehet, hogy Nádai Anikó lesz Sváby András után a második ember a kastélyban, akit meg fognak ölni amiatt, amit tud. Viszont vigyáznia kell az árulóknak, mert azzal, hogy eltennék láb alól Anikót, pont azt veszélyeztetnék, hogy a többiekben is megerősítik a gyanút, miszerint Zsolt és Zita a másik két gyilkos.


Hozzá kell tenni, hogy elnézve az árulók esti tanácskozását, meg vannak róla győződve, hogy azáltal, hogy külön neveket dobtak be a szavazáson, senki sem gyanakodik arra, hogy éppen ők ketten dolgoznak együtt az ártatlanok ellen. Ettől függetlenül nagyon alaposan ki kell találniuk, milyen taktikát választanak a jövőben, hiszen az ártatlanok forró nyomon vannak, és ha Nádai Anikó életben marad, vagy nem tudják a gyilkosok közé állítani, akkor félő, hogy az árulók számára nagyon rövid lesz ez a játék.

A nézők izgatottan várják a folytatást, de a közösségi média felületein ők maguk is taktikáznak, hogy szerintük mi lenne a jó választás, hogyan szőnék tovább az eseményeket, és miként befolyásolnák a játék további kimenetelét.

Az árulók - Gyilkosság a kastélyban című krimi-reality adásait minden hétköznap este, a Fókusz után, valamint szombat este a Lego Masters után láthatjuk az RTL-en.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás