promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig takarja valami Szabó Zsófi pompázatos melleit, mégsem ez szúrt szemet elsőként a kommentelőknek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon szexi fotót posztolt az immáron barna hajjal hódító Szabó Zsófi.

Szabó Zsófi az utóbbi években leginkább a válásával majd a Shane Tusuppal való viharos kapcsolatával került a hírekbe, ám ezek mellett is számos cikkben megemlékeznek a mai napig tökéletes alakjáról is. 

Zsófi már 2014 szeptembere óta az RTL csapatát erősíti, korábban szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen-ben, részt vett a Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este! című műsorában, láthattuk A Konyhafőnök VIP második évadjában, nyomozóként bukkant fel az Álarcos énekes-ben, műsorvezetőként pedig feltűnt a 2014-es X-Faktor háttérműsorában, az After X-ben, továbbá a Story Extrában, és a Toplistában. Jelenleg is a Reggeli című műsor egyik házigazdája, így majdnem mindennap találkozhatunk vele a tévélépernyők előtt is.

A színész-műsorvezető néhány évvel ezelőtt esett át egy drasztikus életmódváltáson, azóta pedig jobb formában van mint valaha. Zsófi tökéletes alakját azóta már több férfi magazinban is megcsodálhattuk és közösségi oldalain is előszeretettel posztol magáról szexibbnél szexibb fotókat.

Legutóbbi igencsak kihívóra sikerült fotóját is épp munka közben a Reggeli stúdiójából lőtte egy kihívó fekete ruhában. Az Instagram-oldalán megosztott fotón az öltözék nem sokat takar Zsófi dekoltázsából, ami természetesen azonnal felkeltette a férfi rajongói érdeklődését.

A szexi műsorvezetőnek természetesen nem kell szégyenkeznie, hiszen remek formának örvend, sokan mégis nemtetszésüket fejezték ki a kép alatt, elsősorban Zsófi vállának furcsa állását kiemelve. Ám ez mit sem vesz el abból, hogy mennyire szexire sikerült a fotó.

Zsófi nem csak ezzel a fotójával keltett feltűnést az utóbbi napokban. Legfrissebb képén ugyanis tőle szokatlan módon, nem szőke hanem egészen sötét színű hajjal pózol. A híresség most talán az eddigi legsötétebb barna árnyalatot választotta kedvenc fodrászánál. A változás okát egyelőre nem lehet tudni, ám sokakat meglepett az extrém váltás a megszokott világosabb hajszín után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás