promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félmeztelen videót posztolt Szabó Zsófi, ámulatba ejtett mindenkit a dekoratív műsorvezető
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi félmeztelenül mutatta meg magát.

Szabó Zsófiról kevesen tudják, hogy régen nagy szerelmese volt a lovaknak. 16 évesen ismerkedett meg a lovas sporttal, és hamar a szenvedélyévé vált; Németországban több rangos versenyt is megnyert. Mégis ez valahogy teljesen kikopott az életéből - legalábbis mostanában nem láttuk, hogy bármikor is nyeregbe pattant volna.

A lovaglás mellett a színészet is nagyon érdekelte, ezért annak idején jelentkezett a Színművészeti Egyetemre, ahová elsőre nem, csak másodjára vették fel. Ismerve az életútját, sem a lovaglással, sem a színészettel nem vitte semmire - utoljára az RTL-en hatalmas bukással végződött Hotel Margaret-ben kapott szerepet, de ott is valószínűleg csak azért, mert az RTL alkalmazottja, és mert jól mutatott abban a néhány vetkőzős, pózolós jelenetében.

Szabó Zsófi 2014 szeptemberétől az RTL csapatát erősíti, korábban szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen-ben, részt vett a Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este! című műsorában, láthattuk A Konyhafőnök VIP második évadában, nyomozóként bukkant fel az Álarcos énekes-ben, majd idén nyáron az Activity-ben is játszott, műsorvezetőként pedig feltűnt a 2014-es X-Faktor háttérműsorában, az After X-ben, továbbá a Story Extrában, és a Toplistában. Jelenleg is a Reggeli című műsor egyik házigazdája.

Amellett, hogy befutott televíziós személyiség, kiemelt reklámarc, ugyanis már régóta az Amnesia szettjeiben fotózzák őt, de a L'Oréal-nak is vállalt már be promotálást a közösségi oldalán.

Most is egy ilyen reklám apropóján posztolt magáról félmeztelen videót, amin csupán egy törölköző takarja el az intim részeket. Viszont biztos így is nagyon tetszik a követőinek, mert egymás után érkeznek alá a dicséretek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás