promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyira vetkőzött az Ahsoka Star Wars-sorozat zöld csúcsbombázója, így néz ki valójában a Csillagok háborújából ismert Hera Syndulla
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon érdekes kis összefüggések olvashatók ki a Csillagok háborúja univerzumából.

Az Ahsoka-sorozat jött, látott, és óriási sikert aratott a Disney+-on, végre újra óriási fénykardcsaták és csörték töltik meg a képernyőket, miközben közelebb kerülünk arra, a nagyon régóta magunkban feltett kérdés megválaszolásához, hogy mi történt valójában az új Köztársasággal. A széria egy igencsak gyöngyszeme a futószalagon érkező Star Wars-sorozatoknak, és meglehetősen ki is emelkedik ebből a tengerből.

Aki pedig Ahsoka barátai küzdelmérre kíváncsi, érdemes lehet megnézni a Star Wars: Lázadok című szériát is, mind a négy évadot, hiszen hőseinket ebben a sorozatban ismerhetjük meg talán legjobban. De mégis mi az a nagy összefüggés, amelyről a cikk leadjében már szóltunk?

Nos, a Hera Syndullát jásszó színésznő, Mary Elizabeth Winstead valójában, a való életben Ewan McGregor felesége, vagyis Obi-Wan Kenobi felesége, persze ezek a szálak csak a valóságban érnek össze, mindenesetre érdekes kis összekötő kapocs ez a Csillagok háborúja-univerzumban. 

Mary Elizabeth Winstead amúgy nagyon izgalmas filmekben szerepelt karrierje során, többször is alakította a Die Hard-filmekben Bruce Willis lányát, illetve szerepelt Tarantino ikonikus filmjében, a Grindhouse - Halálbiztos című alkotásban is. De a Fargo-sorozatban is fontos szerepet játszott, miközben a forgatáson ismerkedett meg msotani párjával és szerelmével is, Ewan McGregorral.

A színésznő így néz ki a való életben, elképesztően pikáns képek találhatók az Instagram-oldalán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás