promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelenre vetkőzött az Ahsoka dögös főszereplője, Rosario Dawson
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Ahsokát alakító Rosario Dawson 10 éve vállalt be néhány vetkőzős jelenetet egy filmben, amiért sokan rajonganak.

Ahsoka Tano karakterét régóta ismerik már a Star Wars-rajongók, hiszen nem A mandalóri 2. évadában láthattuk először. Igaz, akik nem követték az animációs sorozatokat, azoknak biztos fogalmuk sem volt róla, ki ez a titokzatos, fehérpengés Jedi, aki nem is vallja magát Jedinek, és miért rajonganak érte olyan sokan. Az élőszereplős bemutatkozása után valószínűleg rengetegen pótolták be mind a 2008-as A klónok háborúja mozifilmet, mind a sorozatot, mind a Star Wars. Lázadók-at, hiszen ezek voltak azok a szériák, amikben Ahsoka karaktere is kiemelten fontos szerepet kapott, mint Anakin Skywalker tanítványa.

A karaktert Dave Filoni alkotta meg, és azóta is egyengeti az útját, de csak most ért el odáig, hogy egy egész élőszereplős produkciót építhet köré - hozzá kell tenni, hogy az Ahsoka címen debütáló sorozat nemcsak az ő történetének folytatása, de egyben a Lázadóké is.

Ahsoka Tanót a klónháborúk alatt képezte ki mestere, Anakin Skywalker, de miután ártatlanul megvádolták a Jedi Templomban történt robbantás elkövetésével, kilépett a Rendből, és a maga útját járta. Később aztán segített Bo-Katannak visszafoglalni a Mandalore,t ahol legyőzte a bukott Sith Nagyurat, Mault. Túlélte a 66-os parancsot, azután bújkálnia kellett, de később Bail Organa szenátor ösztönzésére visszatért, hogy Fulcrum álnéven segítse a lázadókat. Az Endor-i csata után elhatározta, hogy felkutatja a Birodalom rettegett főadmirálisát, Thrawn-t, de segítséget kér régi barátaitól, Hera Syndullától és Sabine Wrentől, hogy közösen szálljanak harcba a Birodalom örökösével.

Ezen a ponton indul majd el az Ahsoka-sorozat, aminek első két része már elérhető a Disney+-on, de vajon tényleg olyan jó lett, mint mondják? IDE kattintva olvashatjátok el a mi kritikánkat az első két epizódról.


A főszereplőt alakító Rosario Dawson bár Ahsoka karaktere miatt vált igazán ismertté, azért voltak már eddig is említésre méltó szerepei. Először az 1995-ös Kids-ben láthattuk őt, aminek válogatására igazság szerint csak úgy behívták az utcáról. Spike Lee produkciója után olyan filmekben játszott, mint A játék ördöge, a Hallasd a hangodat!, a Men in Black - Sötét zsaruk 2. része, a Gondozoo, a Sin City 2. része, de 2015-ben ő volt a Daredevil sorozat egyik főszereplője is.

Egzotikus szépségét először a Nagy Sándor, a hódító-ban villantotta meg, de itt közel sem mutatott meg magából annyit, mint a Transz-ban, amit akkori élettársa, Danny Boyle rendezett. Ebben a puerto ricói, kubai, afro-amerikai és ír gyökerekkel is büszkélkedő színésznő több meztelen jelenetet is bevállalt, és ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a színésztársa folyamatosan a karjával takarta ki az intim testrészeket, és az operatőr is trükkösen vette fel a snitteket, hogy véletlenül se látszódjon olyan, aminek nem kéne;

Rosario Dawson az egyik jelenetben anyaszülten, teljesen ruhátlanul sétál a kamera felé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás