promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelenre vetkőzött A mandalóri harcias Bo-Katanját alakító Katee Sackhoff
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Bo-Katant megformáló Katee Sackhoff 10 éve vállalt be egy vetkőzős jelenetet egy filmben, amiért milliók rajonganak.

Bo-Katan karakterét jól ismerik a Star Wars rajongók, hiszen már évek óta komoly szerepet tölt be nemcsak az animációs sorozatokban, de a nagy sikernek örvendő A mandalóri-ban is. A karakter először A klónok háborúja 4. évadában tűnt fel először: ekkor még antagonistaként ábrázolták, aki a pacifista nővérével szembehelyezkedve erősebb kezű vezetést akart Mandalore-nak.

Később aztán tisztázzák a karakterét, a sorozat befejező évadának utolsó epizódjaiban pedig már Ahsoka Tano oldalán harcol Mandalore felszabadításáért. Később a Star Wars: Lázadók sorozatban is szerepelt - mindkét animációs szériában már Katee Sackhoff kölcsönözte a hangját, de motion-capture technológiával a mimikáját is ő adta.

Bo-Katan A mandalóri 2. évadának 3. epizódjában mutatkozott be élőszereplős formában a Star Wars rajongóknak. Katee Sackhoff nem gondolta volna, hogy testben is alakíthatja majd egyszer a karaktert, azt hitte, hogy egy nála sokkal nagyobb nevű színészt fognak leszerződtetni a szerepre. A színésznő előbb fogadott volna arra, hogy a stúdió Scarlett Johansson-t fogja felkérni Bo-Katan megtestesítésére, éppen ezért alaposan meglepte, mikor megkeresték a lehetőséggel, amire persze rögtön igent mondott.

Bo-Katannak kiemelten fontos szerep jutott A mandalóri 3. évadában is, de semmiképp sem szeretnénk elrontani azoknak a rajongóknak az élményét, akik még nem látták az új epizódokat, szóval nem megyünk bele egy spoileres kibeszélőbe.

Foglalkozzunk inkább azzal, hogy ki is Katee Sackhoff, és mit csinált A mandalóri előtt! A színésznő napokon belül, április 8-án fogja betölteni 43. életévét, első szerepét az 1998-as Tizenöt éves kismamában kapta, amit aztán további szerepek követtek - például a Halloween: Feltámadás-ban ő volt Jen, a Vészhelyzetben pedig Jason barátnőjét alakította -, de az igazi áttörést a Csillagközi romboló című sorozat hozta meg neki, amiben ő játszotta Kara 'Starbuck' Thrace kapitányt. A színésznő először az azonos című minisorozatban formálta meg a karaktert, amit 2003-ban - vagyis egy évvel a nagysikerű széria előtt - mutattak be.

Az évek során számtalan videojátékban kölcsönözte egy-egy karakter hangját, és ez az út vezette el a Star Wars világába is, ugyanis 2012-ben kapta meg Bo-Katan szinkronszerepét a 2012-es A klónok háborúja videojátékban.

Kevesen tudják, vagy nem is emlékeznek rá, hogy Katee Sackhoff 10 éve bevállalt egy vetkőzős jelenetet is egy filmben, mégpedig a 2013-as Riddick-ben. Ebben ő játszotta Dahl-t, akinek van egy zuhanyzós jelenete a produkcióban. Ebben a színésznő anyaszült meztelenül látható, fedetlen melleit tényleg semmi sem takarta, mikor filmezték. Ezt a jelenetet az alábbi videóban láthatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás