promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyira vetkőzött az Ahsoka Star Wars-sorozat törékeny Jedije, akibe belebolondult a fél világ
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Natasha Liu Bordizzo nagyon forró képeket poszolt a közösségi oldalára.

A Star Wars-univerzum folyamatosan bővül, és épp ezért nagyon sok sorozat is megjelenik a Disney+-on, ám az utóbbi egy hónap elhozta a Csillagok háborúja-univerzum egyik legjobb szériáját, amely nagyon sok elemében rezonál a rajongók kívánalmaival. Az Ashoka-széria berobbant, és hétről-hétre milliók követik szerdánként az új rész megjelenését a streamingszolgáltató műsorán.

A szereplő, Ashoka ugyan egy sokszorosan visszatérő karakter, aki ikonikus megjelenésével már eddig is számtalan rajongót tapasztott magához, ám most, hogy egy vadiúj sorozatban debütált, még több rajongót kapott. A széria pedig bpdületek népszerúséggel tört be a Disney+-ra, a legtöbb szereplőt már most a szívükbe zárták a nézők, miközben haladunk előre a történetben.

A sorozat ikonikus Jedije Natasha Liu Bordizzo, azaz Sabine Wren, a lángész kutató, akinek bizony billeg, hogy mi lesz majd a szrepe a végjátékban, ám a karakterfejlődés már most garantált. Valószínűleg már most több tízmillió ember rajong érte világszerte, és még nem tartunk a széria végén, amelyet két évadosra terveztek, és rendkívüli izgalmakat tartogat még a rajongók számára.

A 29 éves ausztrál származású színésznőnek ez a legismertebb szerepe egyelőre, amúgy pedig feketeöves taekwondós, így pedig nem is meglepő, hogy tehetségét már a sorozatban is megcsillogtatta sokszor.

A színésznőről rengeteg szexi fotó került fel az internetre az elmúlt időszakban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás