promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél ország Szabó Zsófi melleire figyelt élő adásban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi egy igazán pikáns fotót is csinált magáról az RTL stúdiójában.

Szabó Zsófi egyike azon kevés magyar sztároknak, akik nem csak egy területen értek el sikereket, hanem több műfajban is kipróbálták magukat. A karrierje ugyebár nyitott könyv mindenki számára.

A színésznő 2009-ben debütált a Jóban Rosszban című sorozatban, ahol Betty Tanakis karakterét alakította. Később 2014-ben átigazolt az RTL Klubhoz, ahol több műsort is vezetett vagy szerepelt benne. Most ugyebár a Reggeli című műsort egyik házigazdája.

Szabó Zsófi nem csak műsorvezetőként, hanem énekesnőként, színésznőként, valamint modellként is megállta a helyét. Nem csoda, hogy 2011-ben a CKM magazin olvasói őt választották a legjobb nőnek.

Elég merész pletykák kezdtek el terjedni Szabó Zsófiról korábban. Az egész ugyebár a Reddit nevű közösségi oldalon kezdett el terjedni. Ide kattintva meg is nézhetitek a posztot, amiben arról írnak, hogy Montenegróban kapták lencsevégre az RTL műsorvezetőjét az új szerelmével. A férfi neve Bassam Abouwatfa, aki 1960 óta foglalkozik drága karórákkal és luxusékszerekkel. Viszont ahogy a Bors utánajárt, neki van családja, és minimális az esély, hogy Szabó Zsófi mellett kössön ki.

Érdekesség, hogy Szabó Zsófi még év elején kijelentette, hogy ebben az évben semmiképpen se szeretne szerelembe esni. Így az ismerkedés helyett magára, valamint a kisfiára koncentrál. Úgy néz ki most tényleg boldog szingliként, és fogja tudni, mikor álljon készen egy friss kapcsolatra.

Szabó Zsófi rengeteget utazgatott nyáron, és több bikinis fotót is töltött fel magáról. Arra persze senki sem számított, hogy az RTL Reggeli című műsorában fogja megmutatni a gyönyörű dekoltázsát. A két műsorvezető arról is beszélgetett, hogy milyen nehéz jól öltözködni, ha reggel megfagyunk délután meg tombol a kánikula. Hát, Szabó Zsófi lehet fázott reggel ebben a lenge ruhában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás