promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi szívdöglesztő kebleinek egy dúsgazdag férfi se tudna ellenállni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most már csak az a nagy kérdés, hogy Szabó Zsófi valóban egy dúsgazdag férfival van-e együtt.

Nagy port kavart anno Shane Tusup és Szabó Zsófi szakítása, akik eljutottak egy olyan szintre, hogy még el is jegyezték egymást. Állítólag az egész szerelem egy elfajult veszekedés miatt ért véget. Később Shane Tusup arról nyilatkozott, hogy elege van a pletykákból, és soha nem emelt kezet egyik párkapcsolatában sem a másik félre. Ez lehet igaz, de az elfojtott agresszív viselkedése ettől még előtörhetett belőle.

Az amerikai edző most a többszörös fitneszbajnok, Nagy Viktória Zoéval van együtt. A bulvármédia már Szabó Zsófit is szívesen összehozná valakivel, de a pletykákon kívül még semmi hivatalos dologra ne számítsunk.

A műsorvezető azt is elismerte, hogy nagyon elégedett az életével. Szereti magát anyaként, műsorvezetőként az RTL-nél, a sport pedig továbbra is az élete része. Az önbizalma kezd visszatérni arra a szintre, mint amilyen régen is volt.

Érdekesség, hogy Szabó Zsófi még év elején kijelentette, hogy ebben az évben semmiképpen se szeretne szerelembe esni. Így az ismerkedés helyett magára, valamint a kisfiára koncentrál. Úgy néz ki most tényleg boldog szingliként, de akkor miért röppentek fel a pletykák egy dúsgazdag szír férfiről?

Ez egész ugyebár a Reddit nevű közösségi oldalon kezdett el terjedni. Ide kattintva meg is nézhetitek a posztot, amiben arról írnak, hogy Montenegróban kapták lencsevégre az RTL műsorvezetőjét az új szerelmével. A férfi neve Bassam Abouwatfa, aki 1960 óta foglalkozik drága karórákkal és luxusékszerekkel. Viszont ahogy a Bors utánajárt, neki van családja, és minimális az esély, hogy Szabó Zsófi mellett kössön ki.

Tény, hogy az RTL műsorvezetője mostanában sokat utazgat, és persze villant is. Annyira csúcsformában van, hogy bármelyik dúsgazdag férfit valószínűleg megkapná.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás