promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktak: közös fotón Szabó Zsófi és milliárdos randipartnere
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófiról és titokzatos milliárdos partneréről közös fotó került nyilvánosságra.

Bár Szabó Zsófi megfogadta, hogy az idei évet kibírja párkapcsolat nélkül, úgy tűnik, a szerelem útjai kifürkészhetetlenek, és ha eljön a nagy találkozás pillanata, akkor nem tudunk megálljt parancsolni a szívünket. Miután az esküvő kapujában zátonyra futott Zsófi és Shane Tusup kapcsolata, a műsorvezető jobbnak látta egy ideig nem foglalkozni a férfiakkal, azonban sajtóinformációk szerint most úgy fest, megismerkedett egy külföldi, milliárdos úriemberrel, aki jóval idősebb Zsófinál.

Meg nem erősített, név nélküli források információi alapján az RTL műsorvezetője már egy ideje randizgat a titokzatos férfival, és a napokban külföldre is utaztak, hogy még jobban megismerhessék egymást. Az egyik informátor azt mondta a Blikk-nek, hogy bár nem ilyen férfit képzelt el Zsófi mellé - hiszen láthatóan nagy a korkülönbség kettejük között -, de a milliárdos a tenyerén hordozza, mindent megad neki.

A lap kiderítette, hogy egy tehetős külföldi üzletember rabolhatta el Szabó Zsófi szívét, aki gyakran megfordul Magyarországon, hiszen itt is vannak érdekeltségei.

Több se kellett az internet népének, ők is lázas nyomozgatásba kezdtek, hogy fényt derítsenek a rejtélyes randipartner kilétére, és az egyik legnagyobb bulvárcsoportban közzé is tett valaki egy közös fotót, amin ott áll Zsófi, jobb oldalán pedig a vele nagyjából egy magas, zömökebb testalkatú úriember, akiről azt állítja a posztoló, hogy ő Zsófi új kedvese. Persze a képen négyen vannak - köztük Dzsudzsák Balázs -, viszont a furcsaság ezzel a fotóval az, hogy az RTL műsorvezetője pont, hogy nem az említett férfihoz bújik, hanem a bal oldalán lévő, ugyancsak idősebb korosztályú, magasabb úrhoz.

Sajnos a képet több okból kifolyólag sem mutathatjuk meg, és bár úgy tűnik, hogy Zsófiék lebuktak, mindenesetre ez sem vehető készpénznek, puszta találgatásról van szó. A kommentelőket is eléggé megosztja ez a fotó, többen is azon a véleményen vannak, hogy ez a csoportkép még semmit sem bizonyít, míg mások további képeket küldenek be a közösségi médiára, amin az állítólagos lovag szerepel.

Mindenesetre most megint Szabó Zsófi magánéletével van tele a hazai sajtó; tekintve, hogy a legnagyobb médiumok teljes erőbedobással ráálltak a nyomozásra, biztos nem telik bele sok időbe, mire fény derül az igazságra, és rögtön választ kapunk a nagy kérdésre:

ki Szabó Zsófi új szerelme?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás