promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi kámaszútra pózba vágta magát Schumacher Vandával, a kamerák mindent vettek
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi és Schumacher Vanda kamerák előtt mutatta be az extrém pózt.

Az ember azt gondolná, hogy az RTL már nem tud tovább süllyedni, aztán mégis sikerült nekik folyamatosan alulmúlniuk magukat. Az Activity egyik korábbi adásában még csak lerajzolták a szexpózokat, de most már el is mutogatták - természetesen főműsoridőben.

Ki kellett találni, hogy mi az a "szétnyíló bambusz", de a jelenlévő celebek csak értetlenül néztek egymásra, hiszen senki se tudta, hogyan is kell azt elképzelni. Pontosabban egy valaki tudta: Schumacher Vandáról ugyanis az adás során kiderült, hogy olyannyira jártas az extrém pózok terén, hogy nyugodtan hívhatja magát kámaszútra szakértőnek is.

Puskás Peti aztán megkérte őt, mutassa meg, hogy is néz ki a "szétnyíló bambusz", de Vanda egyedül nem tudta úgy demonstrálni, hogy mindenki számára világos legyen. Segítségére sietett hát Szabó Zsófi, és végül együtt mutatták be ezt a rejtélyes pózt, amiben tulajdonképpen semmi extrém vagy különös nincsen, csak a nevében hangzik jól.

„Tehát a lényeg, hogy valakinek szétakod a lábad?”

- kérdezett rá a végén Gáspár Laci, mire az egész stúdióban nevetésben törtek ki a nézők.


Az utolsó előtti Activity-ben Puskás Peti megkérdezte Szabó Zsófit, hogy van-e valaki most az életében. Schumacher Vanda azonnal hozzátette, hogy nemrég látott Zsófinál egy Insta Story-t, amin egy férfi állt mellette. A Reggeli műsorvezetőjének nem volt mit tennie, el kellett mondania az igazat a rejtélyes úriemberről, de a válasza kiábrándító volt a többiek számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás