promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna hatalmas fájdalmat okozott Krausz Gábornak: sosem szenvedett még ennyire a sztárséf
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor maga mesélt a történtekről.

Alig egy nap múlva elkezdődik az év egyik legjobban várt adása: elérkeztünk a Dancing with the Stars utolsó adásához és ezzel együtt a döntőhöz, melynek végén óhatatlanul is kiderül, hogy ki lesz idén a legügyesebb páros. Hárman maradtak versenyben: Lissák Laura és T. Danny, Stana Alexandra és Marics Peti, valamint Mikes Anna és Krausz Gábor küzdhetnek meg a fináléban egymással.

Minden párosnak hatalmas rajongótábora és nem tudnánk mi sem kiemelni egy párost: mindenki elképesztő energiákat mozgat meg a színpadon, már nincs hibás, vagy felesleges lépés, valóban a három legjobb maradt bent, így bármi lehetséges.

Krausz Gábort nehéz életszakaszban érte a felkérés és nem titkolta, hogy azért is vállalta el, hogy a gondolatait elterelje a körülötte zajló média őrületről és a magánéleti problémáiról. Az más kérdés, hogy minden eddiginél jobban figyel rá a sajtó, csak éppen jó értelemben és támogatóan: mindenki a táncpartnerével közös terveire és jövőjére kíváncsi, de egyelőre még az sem derült ki, hogy hányadán áll egymással a két fiatal.

A végéhez közeledve akaratlanul is nosztalgiáznak a párok, értékelik, hogy mi történt és miken mentek keresztül, Krausz Gábor sem tett másként és a követőivel osztotta meg a gondolatait Instagramon, amik a véghajrában átfutottak az agyán.

Az utolsó edzések egyike… sosem fájt még ennyi helyen egyszerre, de olyan csodálatos volt ez a három hónap, szeretnénk méltó módon zárni Szombaton a FINÁÁÁLÉÉÉBAN
Tudjàtok, szavazni már most is tudtok

Azt sosem titkolta, hogy Anna igazi hajcsár, többször kimondta, hogy sikerük titka Anna határozott, sokat megkövetelő tanítói módszere, így nem csodáljuk, hogy most súlyos izomlázzal küzdd a páros férfitagja. Már csak azért sem, mert ideje nagy részét most a feszített tempójú táncpróbák tették ki.

És akkor egy rövid visszatekintésben nézzük meg, hogy pontosan miért is érte meg az a hihetetlenül áldozatos munka, a sok gyakorlás, a fájdalom, amin Krausz Gábor keresztül ment.

Összeszedtük a páros összes eddigi táncát, hihetetlen utat járt be a sztárszakács és akárhogy is alakul a döntő, meseszép és messzemenően profi csapatot alkotnak ők Annával.

Az első adásban egy Showtáncot adtak elő, itt még Krausz Gábor bizonytalan volt, de ez nem látszott az előadásmódon:

A második adásban egy Olaszország inspirálta Quickstep-et táncoltak el:

A harmadik adásban egy szenvedélyes Samba került a középpontba:

A negyedik adás gyermeki szívünkre ható, Disney tematikájú American Smooth-ot adtak elő, ahol talán még egy csók is elcsattant a színpadon:

Az ötödik adásban egy erotikától túlfűtött Paso Doble került elő:

A hatodik adásban egy könnyfakasztó Bécsi keringőt járt el a pár, ami szinte tévétörténelmi szépségű volt:

A hetedik adásban pedig duplázott a pár, először egy Jive-ot adtak elő:

Végül pedig egy Rumbával táncolták be magukat a döntőbe:

Bár cikkünkben most csak Mikes Annára és Krausz Gáborra tértünk ki, de a többi versenyzőnek is nagyon drukkolunk, akárki is lesz a győztes, megérdemelten veszi majd át a trófeát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás