promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor végre megtörte a csendet: kapcsolatban szeretne lenni Annával, ezek a tervei a műsor után
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárséf most már nem félt beszélni, szívmelengető, amiket közös terveikről mondott.

Szombaton lezajlott a Dancing with the Stars élő showja, amelynek nem kevesebb volt a tétje, minthogy ki kapja meg 2023-ban a győztesnek járó hatalmas, gömb alakú kupát. A döntőbe hárman jutottak be, ebből a trióból elsőként T. Danny és Lissák Laura esett ki, majd kimondták a győztes nevét is: Stana Alexandra és Marics Peti a második helyezést kapták, így a műsort Krausz Gábor és Mikes Anna párosa kapta.

Az elmúlt időben kettőjük titokzatos viszonya miatt volt hangos a sajtó: mindenki azt találgatta, hogy vajon a szakmai kapcsolaton túl esetleg más is van közöttük. Sokan a műsor végén vártak egy nagy vallomásra, hiszen most már semmit nem befolyásolna az, ha kimondják: együtt vannak. Ilyen azonban egyelőre nem történt.

Azonban Gábort a győzelmi mámorban sikerült szóra bírni és több egyéb téma között Mikes Annával közös jövője is szóba került.

A séf elmondta, amit korábban már sokszor: rengeteget tanult és fejlődött a verseny alatt, teljesen új oldalát ismerte meg, barátságokat kötött, bátrabb és magabiztosabb lett és mindezt a műsornak, de még inkább Annának köszönheti, aki kedvességével átsegítette Gábort minden nehézségen.

Krausz igen rossz lelki állapotban vágott bele a versenybe, hiszen éppen előtte nem sokkal jelentette be, hogy ő és felesége Tóth Gabi külön utakon folytatják, Gabinak pedig nem sokra rá már új párkapcsolata is volt.

Azonban a séf mint egy hamvából feltámadt főnix, saját magát is legyőzve menetelt előre és nyilván nem múlt el minden fájdalma és nem gyógyult be minden sebe, az biztos, hogy a kupán kívül rengeteget profitált ebből a kihívásból.

És mi a terve a műsor után a szépséges táncpartnerével, illetve mennyire fognak egymásnak hiányozni? Erre így felelt Krausz Gábor:

Nem fog hiányozni semmi, nem fogunk eltávolodni egymástól, nem engedjük el egymás kezét! Biztos, hogy nagyon sokat fogunk még beszélgetni! 

A minimum sejtelmes és nem tudtunk meg sokkal többet arról, hogy milyen viszony fűzi egymáshoz őket, az azonban biztos, hogy Gábor mindenképpen kapcsolatban szeretne maradni Annával.

Bár még csak 2 nap telt el, mióta nem láthattad őket a tévében, azért emlékeztetőnek ideteszünk egy nagyon aranyos és megható videót kettőjükről, amelyben elmondják egymás iránti érzéseiket:

Forrás: bors.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás